Ce geniu extraordinar a fost Tesla! El descrie încă din 1926 smartphone-ul modern de azi


Nikola Tesla (1856-1943) a fost un om de știință celebru, cunoscut pentru contribuțiile sale la proiectarea sistemului modern de alimentare cu energie electrică în curent alternativ. Tesla a fost fizician, inginer, inventator și futurist. El a deținut 300 de brevete până la sfârșitul vieții.

Citatul de mai jos ne arată cât de profetic a fost Tesla. În 1926, el practic descrie un smartphone modern din zilele noastre:

„Când wireless-ul va fi aplicat peste tot, întregul Pământ va fi transformat într-un creier imens (…) Vom putea să comunicăm între noi în mod instantaneu, indiferent de distanță. Şi nu numai asta, dar prin televiziune și telefonie ne vom vedea și auzi unul pe altul la fel de perfect ca și cum am fi față în față, în ciuda distanțelor de mii de kilometri, iar instrumentele prin care vom putea să realizăm toate aceste lucruri vor fi uimitor de simple în comparație cu telefonul nostru actual. Oricine va putea să transporte un instrument de genul acesta în buzunarul vestei sale.”

„Instrumentul wireless, folosit pentru comunicarea audio-video, şi care poate fi ţinut de oricine în buzunarul vestei sale” – aşa cum se exprimă Tesla – nu este altceva decât smartphone-ul din zilele noastre. Incredibilă viziune a avut acest om genial…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO