Home Conspiratii si Societati secrete Ce coincidenţă teribilă: o revistă de benzi desenate, comandată de UE în...

Ce coincidenţă teribilă: o revistă de benzi desenate, comandată de UE în 2012, pare că a prezis în mod ciudat desfășurarea pandemiei globale de Covid-19

468

blankO revistă de benzi desenate (comic book) care a fost comandată pentru publicare de către Uniunea Europeană în 2012, pare că a prezis în mod ciudat desfășurarea pandemiei globale de Covid-19. Mesajul revistei pare a fi acesta: “birocraţii salvează planeta”.

Revista de banzi desenate, intitulată „Infected”, ce poate fi vizualizată şi descărcată AICI, nu a fost destinată publicului larg, ci pentru a fi distribuită în cadrul instituțiilor UE. În descrierea ciudatei publicații se poate citi faptul că „Deşi povestea poate fi fictivă, ea este totuși legată de anumite informații factuale.”

blankPovestea grafică îi prezintă pe oamenii de știință din interiorul unui laborator din China care experimentează cu agenți patogeni mortali:

blankUn erou călător în timp, soseşte din viitor, alertând autoritățile asupra pandemiei viitoare și prezintă un antidot, dar el devine rapid ținta oportuniştilor care vor să fure leacul și să-l vândă companiilor de medicamente:

blankÎntre timp, povestea noastră continuă într-o piaţă aglomerată, unde se vorbeşte despre transmiterea unui virus nou de la animale la oameni; se aseamănă cu piaţa de animale din Wuhan, de unde s-ar fi răspândit noul coronavirus, nu?

blank„Într-adevăr, imaginează-ţi dacă ai fi infectat pe această piață cu un nou agent contagios”, spune în comic book principalul consilier al Naţiunilor Unite pentru boli contagioase, adăugând că „Probabil că nici nu ai conștientiza asta până la sfârșitul perioadei de incubație.”

Apoi, se sugerează că toate călătoriile aeriene ar agrava răspândirea bolii: „Acesta ar fi dus în Europa, SUA, America Latină sau Australia, prin intermediul aeroporturilor internaționale”.

Desenul animat prezintă eșecul unei organizații de sănătate la nivel mondial de a acționa suficient de repede pentru a opri o pandemie: “Lipsindu-i unul din experţi, organizaţiile internaţionale ale sănătăţii au dat greş în a acţiona eficient”.

blankDe asemenea, sunt preconizate măsuri draconice de siguranță, inclusiv distanțarea socială, care fac viața de zi cu zi „total insuportabilă”:

blankRevista de desene animate se încheie cu o audiere în Parlamentul UE, unde se fac eforturi pentru o cooperare europeană mai integrată în problemele de sănătate globală. Birocraţii europeni sunt lăudaţi pentru că ajuta la dezvoltarea şi la distribuirea unui vaccin in lume:

blankEste această revistă pur şi simplu o coincidenţă bizară? Există unii conspiraţionişti care o numesc “programare predictivă”. Dar, ce este acest concept? Programarea predictivă este teoria conform căreia guvernele lumii sau cei care conduc lumea în secret, se folosesc de filme sau cărți fictive ca instrument de control al minții, pentru a face populația să accepte mai bine evenimentele viitoare planificate. Acest concept a fost descris și propus pentru prima dată de cercetătorul Alan Watt, care definește programarea predictivă drept „formă subtilă de condiționare psihologică oferită de mass-media pentru a familiariza publicul cu schimbările sociale planificate care vor fi puse în aplicare de liderii noștri. Când se vor face aceste schimbări, publicul va fi deja familiarizat cu ele și le vor accepta ca progrese naturale, diminuând astfel rezistența și agitația publică posibilă”.

Cele mai notabile cazuri de programare predictivă pot fi găsite în serialul de desene animale “Simpson”, sau în filmele “The Dark Night Rises”, “The Hunger Games”.

Revista de benzi desenate o puteţi descărca AICI.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro
Ati oprit publicitatea pentru site-ul lovendal.ro!!!

Am detectat ca folositi un \"Blocant de publicitate\". Va rugam sa ne sprijiniti munca, dezactivand pentru site-ul lovendal.ro acest blocant. Va multumim!

Refresh