Ce caută directorul CERN la conferinţa anuală a elitei globale „Grupul Bilderberg”? Ce se mai pune la cale?

4.903 vizualizari

Reuniunea Grupului Bilderberg (unul din grupurile Ocultei Mondiale, care conduce omenirea din umbră) a avut loc anul acesta (2017) în SUA, la Chantilly, între 1 şi 4 iunie. În anul 2012, miliardarul Kevin Trudeau a vorbit în cadrul emisiunii conspiraţionistului Alex Jones, căruia i-a spus că a discutat cu o parte din elita lumii şi cu membrii Bilderberg, care i-ar fi relatat că dorinţa lor este aceea de a vedea dispăruţi de pe planetă “două treimi din oamenii obişnuiţi” (vedeţi articolul meu din 2012: Un miliardar american dezvăluie că elita globală şi grupul Bilderberg doreşte moartea a 66% din populaţia lumii).

Dacă ne uităm pe Internet, la comunicatul oficial privind participanţii la reuniunea Bilderberg 2017 (http://bilderbergmeetings.org/participants.html), printre invitaţi îi avem şi pe Fabiola Gianotti, care este directorul general CERN (organizaţia europeană pentru cercetare nucleară, care studiază natura realităţii noastre şi structura Universului).

Participarea lui Fabiola Gianotti anul acesta este una neobişnuită, pentru că, de obicei, la Bilderberg participă oameni politici şi de afaceri. Oricum, reuniunile Bilderberg sunt sinonime cu nume precum Rockefeller și Rothschild, care, împreună cu diferite familii regale din întreaga lume, vor să decidă ce direcție va lua lumea.

De aceea, prezența unui oficial de rang înalt CERN la o astfel de conferință Bilderberg este una atât de interesantă. Având în vedere relaţiile pe care cei din Oculta Mondială o au cu principalele mijloace mass-media din lume, devine din din ce în ce mai clar că şi ştiința a încăput în mâinile elitei globale.

Cum cei din elita globală au fost surprinşi făcând anumite ritualuri oculte ciudate, iar la CERN chiar au avut asemenea ritualuri satanice (vedeţi articolul meu din 2016: Un ritual satanic terifiant a fost filmat pe ascuns în faţa sediului CERN, acolo unde se află statuia lui Shiva! Conducerea CERN spune că a fost o “glumă proastă”, dar e încă o dovadă a faptului că la CERN se întâmplă lucruri oculte!), lucrurile nu mai par a fi doar o simplă coincidenţă…