Ce-au pus la cale papa Francisc şi şeful Facebook, Mark Zuckerberg, când s-au întâlnit pe 29 august? „Dezvăluirea extratereştrilor” în public, care va fi făcută în curând!

10.960 vizualizari

papa Zuckerberg extraterestriSăptămâna trecută o ştire foarte interesantă a trecut puţin observată: fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, s-a întâlnit cu papa Francisc, la Vatican. Citez de pe stiripesurse.ro:

„Papa Francisc i-a primit luni pe creatorul platformei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, şi pe soţia acestuia, Priscilla Chan, pentru a discuta despre modul în care pot fi ajutaţi cei mai săraci dintre semenii noştri, a anunţat într-un comunicat Vaticanul, citat de AFP.

Cei trei au vorbit despre felul în care pot fi folosite tehnologiile de comunicare pentru a reduce sărăcia, a încuraja o cultură a întâlnirii şi a face să parvină un mesaj de speranţă, mai ales persoanelor care trec prin cele mai mari dificultăţi, se precizează în comunicatul amintit”.

P.S. Da, sigur despre sărăcie a vorbit papa Francisc cu şeful Facebook… Ăstea sunt ştiri pentru prostit lumea. Intuiţia mea îmi spune însă altceva: eu cred că Zuckerberg şi cu papa Francisc au pus la cale ultimele detalii despre „marea dezvăluire” care se apropie, şi în care papa Francisc îşi va asuma rolul de comunicator în faţa lumii despre existenţa extratereştrilor. O va face însăşi papa pentru că este, la ora actuală, cel mai credibil personaj de pe Terra; cine ar fi avut încredere în spusele lui Obama, lui Merkel sau ale lui Putin, dacă ar fi făcut-o oricare dintre aceştia?

Să nu uităm că în ultimii ani, Vaticanul, prin o serie de reprezentanţi ai săi, a recunoscut mai puţin explicit sau nu, că Biserica Romano-Catolică e interesată de studiul existenţei extratereştrilor. Iar Facebook este un canal excelent pentru comunicare şi propagare, aşa că întâlnirea lui Zuckerberg cu papa Francisc nu este una întâmplătoare…