Cazul secret din 1941: 3 cadavre extraterestre au fost găsite lângă o farfurie zburătoare prăbuşită! Informaţii şocante despre acest caz


Unul dintre cele mai cunoscute cazuri cu privire la prăbuşirea de OZN-uri a avut loc în anul 1941, cu 6 ani înainte de binecunoscutul incident Roswell (1947). Cazul din 1941 a atras atenţia cercetătorilor, odată cu publicarea lui de către Leo Stringfield, în cartea sa „UFO Crash Retrievals: The Inner Sanctum”. Detaliile acestui incident i-au fost trimise într-o scrisoare de către Charlette Mann, care a aflat de mărturisirea preotului bunicului său, şi care a vorbit despre câteva „victime extraterestre”, în afara localităţii Cape Girardeau (Missouri / SUA), în primăvara anului 1941.

În 1941, reverendul William Huffman a fost chemat de șeriful local să vină la locul unui accident de avion. Când Huffman a ajuns la locul accidentului, el și-a dat seama că nu era un avion, ci mai degrabă o farfurie zburătoare argintie. La locul accidentului erau mai multe cadavre care păreau a fi de natură extraterestră.

Acolo, erau poliţişti, pompieri, agenţi FBI şi fotografi, toţi răscolind printre resturi. Reverendul a fost rugat să se roage pentru cele 3 cadavre. Atenţia lui a fost atrasă de forma aeronavei. Cercetătorul Leo Stringfield, care a studiat acest caz, spune că acolo stăteau 3 cadavre, care nu erau de natură umană. Era greu de spus dacă aceşti extratereştri purtau haine, dar erau acoperiţi din cap până în picioare cu un fel de folie de aluminiu.

Aceştia erau mici ca înălţime, având cam 1,20 de metri, cu braţi lungi şi cap mare. Nu aveau păr. Chipurile lor aveau ochi ovali, mari, fără nas, urechi şi buze, doar nişte găuri.

Reverendului Huffman i s-a cerut de către oficialităţi să nu spună nimănui ceea ce a văzut, din motive de securitate. Totuşi, când a ajuns acasă, reverendul era în stare de şoc, şi nu a putut să nu povestească incidentul soţiei sale şi copiilor săi.

Aeronava prăbuşită nu era una obişnuită, ci avea forma unei farfurii zburătoare, fiind metalizată. Reverendul a putut chiar să intre în interiorul navei, observând un mic scaun metalic, precum şi dispozitive pe care nu le văzuse în viaţa lui până atunci. Ceea ce l-a impresionat cel mai mult erau inscripţiile din interiorul navei, care erau similare cu hieroglifele egiptene.

Erau 3 entităţi care zăceau la pământ: două erau în apropierea navei, iar una se află situată mai în depărtare. Deşi a fost semnalat un foc în jurul navei, totuşi niciuna din entităţi nu părea a fi arsă.

Acest caz a rămas unul strict secret, autorităţile făcând totul pentru a-i împiedica pe cercetători să afle mai multe informaţii…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock