Câteva sfaturi spirituale ale unei preotese din Lemuria: mâncaţi fructe şi migdale şi nu veţi avea cancer niciodată!

4.008 vizualizari

VINDECARE SPIRITUALA 55Următoarele pasaje sunt luate dintr-o carte care a fost scrisă de o preoteasă ce pretinde că provine din lumea subterană a Lemuriei. Depinde doar de voi dacă veţi crede sau nu spusele ei…

Germenii, bacteriile trebuie să aibă un mediu favorabil înainte ca ele să intre în câmpurile voastre aurice şi în corpul fizic… Dacă se manifestă o răceală, ea constituie punctul în care voi vă predaţi lor… Germenii nu pot să înfrângă propria voastră voinţă. Dacă trataţi pe cineva de răceală, de exemplu, şi manifestaţi milă faţă de acea persoană, vă veţi îmbolnăvi şi dumneavoastră! Simpatia voastră a creat o uşă pentru ca boala să intre în corpul vostru. Un „Maestru” va trata persoana, va face tot ceea ce trebuie pentru vindecarea ei, însă niciodată nu va simpatiza cu ea (…)

Vă garantez că dacă vizionaţi zece filme horror unul după altul şi mâncaţi o grămadă de alimente nesănătoase, toate acestea vă vor trage înapoi şi veţi ajunge la un moment dat să faceţi ceva negativ.

Notă: Există dovezi că „frica” poate să deschidă porii corpului unei persoane până într-atât aceştia se deschid de unii singuri către orice „spirit” al infirmităţii şi bolii ce se află la momentul acela în jurul persoanei. Ăsta este motivul pentru care, conform multora, emoţiile negative intense pot să fie legate de anumite boli. Unii chiar susţin că frica poate să atragă efectiv cancerul, amărăciunea – artrita şi aşa mai departe. De aceea este atât de important să trăim seninătatea emoţională.

Fructele curăţă în totalitate fluxul sangvin. Dacă cineva ţine o dietă destul de lungă cu fructe, fluxul sangvin devine atât de curat încât atacă celulele canceroase şi le elimină. Doctorii, din cauza foamei lor de bani, pur şi simplu nu pomenesc aceste lucruri. O modalitate foarte bună pentru a nu avea niciodată cancer este să se mănânce în fiecare zi migdale. Migdalele produc un acid care este compatibil cu celulele normale şi incompatibil cu celulele canceroase (…) Fiti foarte conştienţi de necesitatea unei ape curate, unei mâncări curate şi mai mult decât orice sentimente şi gânduri curate!