Casa regală britanică a publicat pe site-ul propriu, din greşeală, un comunicat prin care recunoaşte că regina Elisabeta a II-a nu este o fiinţă umană! Apoi, totul a fost şters în grabă… Care e adevărul!?

13.936 vizualizari

regina reptilianUn document intern recunoscând că regina Elisabeta a Marii Britanii este o fiinţă reptiliană care îşi schimbă forma a fost publicat pentru scurt timp ca şi comunicat de presă pe site-ul oficial al Familiei Regale, www.royal.uk, dar a fost apoi rapid îndepărtat, nu înainte ca un utilizator de pe Internet să facă unele capturi, dovada că acest comunicat de presă a apărut pe site, dar şi a fost indexat pe Google.

Acest comunicat de presă pare să fi fost un document intern clasificat, proiectat pentru a fi publicat în cazuri de urgență, ca de exemplu dacă regina ar fi fost văzută schimbându-şi forma în faţa a mii de oameni, la un eveniment public, şi era necesară o explicație. Cei din aparatul reginei sunt conştienţi de faptul că regina Elisabeta a fost surprinsă de mai multe ori în punctul în care era pe cale să-şi schimbe forme, aşa că un comunicat de presă a fost pregătit în prealabil.

E adevărat că în comunicatul de presă nu se foloseşte cuvântul „reptilian”, însă din el se poate trage concluzia aceasta. Comunicatul Casei Regale britanice poartă numele de „Regina a fost văzută de supuşii ei într-o formă diferită” şi în el se poate citi printre altele următoarele:

„Regina vrea să răspundă speculaţiilor recente din mass-media conform cărora ea ar fi fost văzută de mii de oameni într-o formă diferită (…) Vrem să reasigurăm publicul că regina rămâne totuşi regina lor şi rămâne o figură respectată şi iubită, aşa cum a fost cunoscută dintotdeauna. Deşi ea s-ar putea să nu fie o fiinţă umană, totuşi ea este un lider şi monarh devotat, şi crede că supuşii ei o vor accepta pe ea şi pe familia ei aşa cum este”.

Aşadar, în comunicatul de presă al Casei Regale, se recunoaşte că regina Marii Britanii nu este o fiinţă umană! Capturile din articol şi din indexarea Google le puteţi vedea mai jos. Ulterior, se pare că atât articolul, cât şi indexarea Google a fost ştearsă (chiar şi din arhiva Internetului).

regina reptilian 1

regina reptilian 2

regina reptilian 3

Sursa: yournewswire.com

P.S. Înainte de a începe speculaţiile şi controversele, vreau să vă fac cunoscută poziţia mea. Nu sunt decât trei posibilităţi:

1) Ştirea (cel mai probabil) este una falsă; cineva s-a ocupat de Photoshopat, introducând un text senzaţionalist. Ar fi fost mult mai credibil dacă am fi văzut o filmare asupra posibilului comunicat al Casei Regale a Marii Britanii.

2) Ştirea este tot una falsă, însă site-ul oficial www.royal.uk a fost hăckuit, introducându-se acest comunicat fals.

3) Ştirea este adevărată (puţin probabil)… însă stau şi mă întreb ce-a fost în capul celor din staff-ul familiei regale de a face un asemenea experiment. A vrut să se vadă reacţia populaţiei? Sau se încearcă în mod intenţionat discreditarea conspiraţioniştilor, pentru a părea încă o dată penibili? Şi, în acelaşi timp, noi ne obişnuim în subconştient cu ideea că regina Marii Britanii e o reptiliancă…