Bună încercare, Erdogan, dar să ştii că nu-i poţi păcăli pe toţi! Preşedintele Turciei şi-a înscenat o lovitură de stat, pentru a se transforma într-un “dictator-dumnezeu” al lumii musulmane…

  •  
  •  
  •  
  •  

erdogan diavolulDeja mulţi dintre voi aţi aflat despre tentativa de lovitură de stat din Turcia, care a avut loc în noaptea de 15 spre 16 iulie 2016, în care o parte din armata turcă a încercat să-l dea jos pe preşedintele dictator al Turciei, Erdogan. Din păcate, această tentativă s-a soldat cu peste 250 de morţi, dintre care marea majoritatea civili.

Dar, lovitura de stat împotriva lui Erdogan a eşuat, aşa că rebelii din armata turcă au fost îndepărtaţi. Însă, chiar a avut loc o lovitură de stat sau a fost o calciama? Toate indicaţiile duc mai degrabă către o operaţiune de tip “false flag”, adică “steag fals”. E simplu, într-adevăr: se creează o problemă şi apoi se vine cu o soluţie.

Erdogan s-a confruntat în ultima perioadă cu o stare de legitimitate şi, prin urmare, e posibil să fi orchestrat o aşa-zisă lovitură de stat în timpul căreia, în mod inexplicabil, o mulțime de civili au fost răniți, uciși sau s-a tras asupra lor (în contrast cu ultimele lovituri de stat din Turcia, când schimburile de focuri au avut loc cu oficialităţile guvernamentale). Acum, Erdogan are un motiv legitim de a reduce libertățile civile, şi chiar mai mult, de a suprima toată opoziția, devenind un dictator de facto, cu puțină rezistență din partea comunității internaționale. Și acum el va părea un erou, care face totul să-şi protejeze poporul.

Luaţi în considerare că de data aceasta doar o mică parte din armată a fost implicată (de fapt, manipulată), faţă de loviturile de stat militare din trecut când o mare parte din militari au fost implicaţi. Erdogan este un despot, ce sprijină activităţile teroriste, şi care nu se va opri de la nimic pentru a rămâne la putere. Din acest punct de vedere, el se aseamănă foarte bine cu Putin, dictatorul Rusiei. De fapt, cei doi ar trebui să se ia de mână, deşi până mai ieri s-au declarat duşmani. Dar, a nu se uita că prieteni, dar şi inamici au fost Hitler şi Stalin.

Erdogan a făcut ceea ce au realizat naziştii în timpul celui de-al doilea război mondial: au dat foc la Parlamentul german, Reichstag, pentru a acapara puterea. Aşa a făcut şi Erdogan în noaptea trecută: a dat foc la Turcia, pentru a-şi consolida puterea. Erdogan i-a încurajat deja pe oameni să-i spună “Dumnezeu”, ca și noul mare conducător al lumii musulmane. Dar, pentru a se asigura că nu are nicio competiție la divinitatea sa autoproclamată, Erdogan a trebuit să recurgă la tactica diavolilor pentru a curăța toată opoziția turcă.

Bună încercare, Erdogan, dar să ştii că se vede de la o poştă ceea ce faci…


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu