Brusc, 100.000 de antilope au murit în Kazahstan! Cine face experimente ascunse cu virusuri mortale pe animale? Se va încerca, la fel, şi pe oameni în viitorul apropiat?

3.118 vizualizari

Kazahstan antilopeExperții internaționali investighează moartea bruscă a mai mult de 100.000 de antilope saiga din Kazahstan, aflate pe cale de dispariție, au declarat mai mulţi oficiali, ridicând temerile că această specie ar putea dispărea, scrie site-ul csmonitor.com. Aproximativ 40% din populaţia de antilope saiga din Asia centrală a murit în ultimele două săptămâni.

Medicinii veterinari suspectează că de vină ar fi o boală respiratorie. Kazahstanul este ţara care are aproximativ 90% din populația lumii de antilope saiga, recunoscute prin coarnele lor deosebite.

„Moartea antilopelor saiga reprezintă o mare tragedie”, a declarat un specialist în zoologie. „În cazul în care acest lucru se va întâmpla din nou anul viitor, aceste antilope pot dispărea pur și simplu.”

Experții din Marea Britanie, Germania și Organizația Mondială pentru Sănătatea Animalelor au venit pentru a ajuta oamenii de ştiinţă din Kazahstan pentru a investiga aceste morţi misterioase.

P.S. Bun, această moarte bruscă a 100.000 de antilope în ultimele 2 săptămâni mie mi se pare extrem de suspectă. Eu nu cred că e vorba de ceva natural aici… mai degrabă mi se pare un experiment criminal făcut pe animale. Cineva vrea să testeze pe animale cât de repede se poate răspândi un virus mortal… De ce? Poate că odată acest experiment poate fi repetat pe oameni!

Şi mai interesant e faptul că acest experiment mortal a fost efectuat tocmai în Kazahstan, ţara acaparată total de Oculta Mondială, care are capitala la Astana, anagrama lui Satana (citiţi mai multe în acest articol: Astana din Kazahstan, capitala malefică a ocultiştilor şi a francmasonilor?). Totul nu poate fi doar o coincidenţă…