Bolivia a refuzat un „cadou otrăvit” oferit de miliardarul Ocultei, Bill Gates: 100.000 de pui! Probabil că era vorba de organisme modificate genetic, pe care Oculta doreşte să le răspândească peste tot!

4.092 vizualizari

pui Bill gatesUn cadou otrăvit:

Guvernul bolivian și-a exprimat indignarea joi față de propunerea miliardarului american Bill Gates de a oferi câte 100.000 de pui țărilor în curs de dezvoltare cu scopul de a lupta împotriva sărăciei, informează AFP. ‘Consider acest gest grosier pentru că din nefericire anumite persoane, mai ales cele din imperiul SUA, continuă să ne considere cerșetori. Noi nu depindem de pui, am progresat mult’, a declarat jurnaliștilor ministrul dezvoltării rurale, Cesar Cocarico, adăugând: ‘Poporul nostru este demn și știe să muncească’.

Fondatorul Microsoft, omul cel mai bogat din lume, a indicat săptămâna trecută că fundația sa ‘Bill și Melinda Gates’ s-a asociat ONG-ului Heifer International pentru a dona câte 100.000 de pui mai multor zeci de țări în curs de dezvoltare. ‘Mi se pare destul de evident că oricine trăiește în extremă sărăcie este mai favorizat dacă are pui’, a asigurat filantropul, posesor al unei averi de 75 de miliarde de dolari.

Acest gen de ofertă ‘ne percepe în continuare ca țări din lumea a treia, vrednice de milă, și acest punct de vedere merită ca populația să protesteze în mod generalizat’ împotriva lui, a estimat ministrul bolivian pentru a justifica alegerea Boliviei de a refuza acești pui.

Sursa: agerpres.ro

P.S. Mă bucur că Bolivia a refuzat un asemenea „cadou otrăvit”. De ce spun aşa? Nu neapărat că e vorba de Bill Gates, un membru de seamă al Ocultei Mondiale, ci pentru că bănuiesc că aceşti pui erau organisme modificate genetic (OMG), o tehnologie pe care Oculta Mondială doreşte să o răspândească în întreaga lume. A nu se uita că Fundaţia lui Bill Gates a cumpărat acţiuni la Monsanto, gigantul produselor modificate genetic.