Biserica Catolică îl urmăreşte în spaţiul cosmic pe „mântuitorul extraterestru” care trebuie să vină în 2015 sau 2016? Legătura misterioasă între extraterestrul mayaşilor, Quetzalcoatl şi stema papei Francisc!

10.478 vizualizari

extraterestrul mantuitor

În 2013, scriam acest articol (LUCIFER îi ajută pe astronomii iezuiţi ai Vaticanului să-l caute pe “Extraterestrul Mântuitor”… Dezvăluiri senzaţionale făcute în noua carte de conspiraţii “Exo Vaticana”!) în care arătam că în Munţii Graham din sud-estul Arizonei (SUA) se află două telescoape (VATT şi LBT-LUCIFER) care îi ajută pe astronomii Vaticanului să-i caute pe extratereştri. De ce Vaticanul e interesat de astronomie? Pentru că, în conformitate cu unul dintre astronomii iezuiţi, Guy Consolmagno, acesta a dezvăluit faptul că Vaticanul crede că lumea va fi vizitată în curând de un extraterestru mântuitor din altă lume! Aţi citit bine… „extraterestru mântuitor”, ceea ce înseamnă că unii din capii Bisericii Catolice nu cred că în Iisus Hristos, pe care creştinii îl consideră ca fiind singurul şi unicul Mântuitor.

Inchiziţia spaniolă a pus mâna pe textele sacre ale mayaşilor

Interesant e faptul că Biserica Catolică, prin instrumentul său feroce, Inchiziţia Spaniolă, în timpul cuceririlor spaniole din secolul al XVI-lea din America Centrală, a luat contact cu civilizaţia mayaşă, făcând rost şi confiscând o mulţime de texte mayaşe secrete. Astfel, după decodarea acestora, Vaticanul ar fi putut afla că în zilele noastre (în anii următori) pe Pământ s-ar putea reîntoarce Quetzalcoatl / Kulkulkan, un extraterestru superior.

Quetzalcoatl, extraterestru mayaşilor din Pleiade

quetzalcoatl 2Conform legendelor mayaşe, oamenii au fost vizitați de o fiinţă cu păr blond, ochi albaștri și barbă, cu numele de Kulkulkan (pentru mayaşi) şi Quetzalcoatl (pentru azteci). Acesta le-a oferit oamenilor informaţii despre agricultură, medicină, matematică și astronomie. Quetzalcoatl i-a avertizat pe indigenii mayaşi că un alt om alb cu barbă îi va cuceri, impunând asupra lor o nouă religie, înainte ca el să se întoarcă. În ciuda avertismentului, indigenii mayaşi l-au confundat pe generalul spaniol Cortes (din secolul al XVI-lea) cu Quetzalcoatl.

Conform profețiilor din „Cartea lui Chilam Balam”, mayaşii au fost avertizați cu privire la tirania unei culturi albe invadatoare, promiţând o revenire în glorie, aducând lumii o nouă religie care ar aduce pacea în lume.

De ce mayaşilor li s-au prezentat cunoştinţe avansate despre matematică şi sisteme de calendare? De ce Quetzalcoatl a promis reîntoarcerea sa și când va fi aceasta? Pe de altă parte, una din stelele din Pleiade se numeşte „Maia”, acest cuvânt însemnând şi „iluzie”. Este posibil să Quetzalcoatl să fie un extraterestru din steaua Maia din Pleiade?

Simbolul Pleiadelor din stema papei Francisc

stema papei FranciscŞi iată acum o legătură cu adevărat incredibilă şi misterioasă. Pe stema noului papă, Francisc, apar „strugurii”, simbolul roman pentru Pleiade (vedeţi articolul pe care l-am scris în 2013: Pe stema noului papă, Francisc I, găsim o mulţime de simboluri oculte: OZN, extratereştri, piramide… Poate reprezenta noul papă cu adevărat creştinismul?). Poate nimic nu e întâmplător, nu?

Pleiadele reprezintă o constelaţie de 7 stele strălucitoare aflate în constelaţia Taurul. La începutul secolului al XX-lea, gruparea masonică “Martorii lui Iehova” credea că într-una din stelele din Pleiade s-ar afla tronul lui Dumnezeu. Începând cu anii 80, în cadrul comunităţii New Age (religie satanică marca Illuminati) o mulţime de mediumuri au pretins că au luat legătura cu extratereştrii din Pleiade (aşa zişii pleidaieni – citiţi mai multe AICI: Pleidaienii, extratereştrii înrudiţi cu oamenii).

Protestanţii ştiau că Antihristul va veni pe Pământ între 2012 şi 2016

Conform cercetătorului Tom Horn, protestanții evanghelici (duşmanii catolicilor) din anii 1700-1800 credeau că între 2012 și 2016 va veni sfârșitul lumii, prin apariţia unui prooroc mincinos. E posibil ca protestanții evanghelici să fi ştiut mai multe despre astronomie și astroteologie? Să fie acesta Quetzalcoatl?