Bine ati venit pe site-ul Secretele lui Lovendal!

ATENTIE! Acest site este dedicat misterelor si lucrurilor inedite din Romania si din aceasta lume. Intrucat, uneori nu exista dovezile in alcatuirea unui articol, unele din materialele publicate de pe aceasta pagina reprezinta doar ipoteze sau puncte de vedere, care pot fi adevarate sau nu. Nimeni nu detine adevarul absolut, asa ca nimeni (nici editorul acestui site si nici cititorii si colaboratorii) nu ar trebui sa-si asume pozitia de zeu al adevarului absolut. De asemenea, acest site va prezenta si puncte de vedere contrare sau diferite, chiar pe acelasi subiect, pornind de la acelasi principiu, cel al faptului ca nimeni nu detine cheia adevarului.

Astfel, pe acest site veti gasi, de exemplu, articole unde se spune ca extraterestrii exista, dar si articole unde se neaga realitatea fizica a acestora. Scopul este acela nu de a va face mai confuzi, mai derutati, ci acela de a va deschide mintea, de a vedea toate punctele de vedere asupra unui anumit subiect si apoi, prin discernamant, sa trageti propriile concluzii.

Multe site-uri si pagini va vor indoctrina, doar cu anumite pozitii; ele privesc lucrurile doar dintr-o anumita perspectiva. Aici, lecturand toate articolele de pe acest site, veti vedea acelasi fenomen din mai multe ipostaze, si, astfel, veti avea mai multe sanse de a va apropia singuri de adevar. De exemplu, daca veti citi aici un articol despre realitatea reincarnarii, se vor trezi cei indoctrinati de Biserica sa spuna ca aceasta pagina ar fi vanduta miscarii New Age. Insa, cand intr-un alt articol se neaga existenta reincarnarii, cei mai critici vor fi cei pasionati de ocultism si ezoterism. Dar, si unii si altii se afla situati la extreme, iar adevarul se afla intotdeauna la mijloc.

Vizionare placuta si nu uitati sa intrati pe prima pagina a site-ului: lovendal.ro