Bill Gates vrea să ne vaccineze cu nanoroboţi! Cică pentru a vindeca infecţii grave şi cancerul… dar eu cred că pentru a ne controla şi a ne manipula minţile!

3.245 vizualizari

nanorobotiSpuneam în martie 2013 (Bill Gates paralizează copiii din India prin vaccinurile sale blestemate… Nu-i ajunge că vrea să omoare miliarde de oameni prin înfometare!?) despre cum Fundaţia Bill & Melinda Gates, cea mai bogată fundaţie din lume, paralizează copiii din ţările subdezvoltate prin introducerea unor vaccinuri experimentale, netestate încă suficient, pentru a îmbunătăţi eficacitatea lor. Acum, aceeaşi fundaţie finanţează cercetări pentru crearea unui nou tip de vaccin, nano-vaccinul, ce va fi creat prin utilizarea nanoparticulelor, ce sunt create din proteine modificate genetic, aşa cum putem afla dintr-un articol de pe Activist Post din ianuarie 2014.

Nanoparticulele sunt particule de 100.000 de ori mai mici decât firul de păr uman. Ele pot ajunge în orice parte a corpului uman, putând intra inclusiv în placentă! Cu ajutorul lor, cercetătorii vor să creeze un vaccin 3D, ce sunt injectate sub piele. Odată ajunse în corpul uman, nanoparticulele pot manipula celulele şi elibera componente biologice şi chimice, îmbunătăţind astfel eficacitatea vaccinurilor (spun cercetătorii).

Aşa cum spune un articol de pe Harvard, micile structuri sub formă de tije biodegradabile sunt realizate din siliciu şi sunt cunoscute sub numele de tije de siliciu mezoporoase; ele pot fi încărcate cu substanţe biologice și chimice. Ajungând în organism, ele monitorizează trupul uman și declanșează un răspuns imun atunci când este detectată o prezență dăunătoare. Nanoparticulele au găuri mici, cunoscute sub numele nanopori interiori. Nanoporii pot fi umpluţi cu citokine specifice, oligonucleotide, antigene proteice mari sau orice varietate de medicamente pentru a permite un număr mare de combinații posibile necesare tratării infecțiilor.

Acelaşi articol oferit de Harvard ne mai spune că vaccinurile cu nanoparticule vor vindeca nu doar infecţiile, ci şi cancerul, prin faptul că ar activa celulele imune ale organismului să atace celulele canceroase. Cercetătorii spun că tijele mezoporoase sunt biodegradabile șise dizolvă în mod natural în câteva luni.

P.S. În primul rând, eu nu cred în intenţii bune în nicio cercetare finanţată de Fundaţia lui Bill Gates. Acest om a demonstrat că nu doreşte „vindecarea” omenirii, ci distrugerea sa (vezi, de exemplu, articolul din februarie 2012: Bill Gates şi alţi bogătaşi ai lumii doresc uciderea a miliarde de oameni, prin crearea unei “ere glaciare” artificiale). În al doilea rând, dacă aceste nanoparticule introduse în corp prin vaccinare ar vindeca uşor cancerul, atunci toată industria cancerului, condusă de „Big Pharma” ar da faliment. Şi aici vorbim de sute de miliarde de dolari… e o industrie extrem de profitabilă. Oculta Mondială (care, în mod categoric, e implicată în Big Pharma) nu ar permite aşa ceva. În al treilea rând, eu cred că aceste cercetări nu au în nici într-un caz scopul de a vindeca omul de boli grave, ci de a introduce în noi nano-roboţi, care să ne controleze şi să ne manipuleze mintea şi trupul, astfel încât să devenim sclavi… sclavii lor! Acesta este scopul ascuns şi nu acela de vindecare.