Bill Gates şi alţi bogătaşi ai lumii au un plan secret de înfometare a miliarde de oameni, prin crearea unei “ere glaciare” artificiale

5.279 vizualizari

Aşa cum spuneam într-un articol din 2011 (Pe 31 octombrie 2011, populaţia Terrei atinge 7 miliarde. Elita globală doreşte reducerea la 500 de milioane…), odată cu atingerea pe Terra a unui nivel de 7 miliarde de oameni, elita globală îşi doreşte reducerea populaţiei la sub 1 miliard de oameni. Dar cum să realizeze acest lucru? Războaiele nu sunt suficiente pentru a dispărea câteva miliarde de oameni. O modalitate mai “eficientă” de a ucide miliarde de oameni, fără a fi mult prea evident, e înfometarea populaţiei. Istoria geologică arată că înfometarea poate fi realizată cu ajutorul declanşării unei “ere glaciare”. Dacă iernile sunt prea lungi, iar verile prea scurte şi reci, atunci nu vor mai putea fi crescute recoltele de cereale, iar animalele vor înfometa. Neavând suficiente alimente, miliarde de oameni vor muri, până când va rămâne un număr mai redus de oameni care să se descurce cu alimentele disponibile.

Se ştie isteria cu aşa-zisa “încălzire globală”. În mai multe articole de pe acest site, am arătat cât de falsă este ideea cu „încălzirea globală din cauza activităţii umane” (vedeţi, de exemplu, ultimul articol pe această temă, în care un cunoscut meteorolog demontează mitul încălzirii globale – John Coleman, binecunoscut meteorolog, fondatorul “Weather Channel”: Încălzirea globală e un “fake news” promovat cu ardoare de globalişti pentru a se îmbogăţi). Însă, această temă, cea a încălzirii globale, este sistematic pusă în discuţie în mass-media oficială, controlată de elita globală. Întrebarea care se pune e următoarea: de ce elita globală doreşte să atragă atenţia asupra încălzirii globale? Ce au de câştigat de aici? În contextul de la începutul articolului, răspunsul e mai mult decât evident: prin procedee de geoinginerie, elita globală doreşte să inverseze trendul încălzirii (care oricum e unul fals) şi să “răcească” planeta, declanşând o mini-eră glaciară. Prin răcirea Pământului, nu vor mai exista recolte suficiente pentru a hrăni întreaga populaţie, care va muri astfel de foame. Aşadar, obiectivul de reducere a populaţiei lumii sub 1 miliard de oameni devine mai uşor de realizat.

Dacă nu mă credeţi ce spun, iată un articol apărut pe 6 februarie 2012 în The Guardian. Citez din el:

Un mic grup de oameni de ştiinţă din domeniul climatologiei, susţinuţi financiar de miliardari ai lumii, ca Bill Gates, fac lobby în guvernele şi organismele internaţionale pentru a se realiza experimente de manipulare a climei pe scară globală, evitându-se astfel schimbările climatice catastrofale. Oamenii de ştiinţă, care sprijină metode de “geoengineering” (geoinginerie), cum ar fi pulverizarea de milioane de tone de particule reflectorizante de dioxid de sulf la 30 de mile deasupra Pământului, susţin că este necesar un “plan B” pentru schimbările climatice, în cazul în care ONU şi politicienii nu se pot pune de acord pentru a reduce gazele cu efect de seră.

Tehnicile de geoinginerie solară sunt extrem de controversate: în timp ce unii oameni de ştiinţă cred că ele ar constitui o modalitate rapidă şi relativ ieftină pentru a încetini încălzirea globală, alţii se tem că aceste particule, odată ajunse în atmosfera superioară, ar putea modifica în mod irevocabil precipitaţiile şi interferenţa lor cu clima Pământului. Geoingineria este respinsă de mulţi ecologişti, care spun ca tehnologia ar putea submina eforturile de reducere a emisiilor, dar şi de ţările în curs de dezvoltare, care se tem că ea ar putea fi folosită ca armă de către ţările bogate în avantajul lor. (…) În afară de Bill Gates, şi alţi bogătaşi ai lumii, printre care Sir Richard Branson (cu avere de peste 4 miliarde de dolari), omul de afaceri canadian Murray Edwards (cu avere de peste 2 miliarde de dolari) sau co-fondatorul Skype (Niklas Zennström) au finanţat diverse proiecte pentru folosirea acestei tehnologii.

Dar articolul din The Guardian nu spune adevăratul motiv pentru care atât de mulţi bogătaşi ai lumii sunt atât de interesaţi de geoinginerie. Acesta este, aşa cum v-am explicat la începutul articolul, crearea unei ere glaciare pe Pământ, pentru a omorî o mare parte din populaţia săracă a lumii prin înfometare…