Bill Gates paralizează copiii din India prin vaccinurile sale blestemate… Nu-i ajunge că vrea să omoare miliarde de oameni prin înfometare!?

4.320 vizualizari

Articolul de mai jos a fost publicat acum aproape 1 an pe site-ul infowars.com, dar cred că este de actualitate, pentru a arăta cât de perfidă este Oculta Mondială, în fruntea căreia se află o parte din marii bogătaşi ai lumii. Aşadar…

Experţii pediatri din India au criticat Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), dar şi Fundaţia Bill & Melinda Gates, pentru promisiunea lor iluzorie de eradicare a poliomielitei din India, fără să observe efectele devastatoare ale vaccinării împotriva acestei boli teribile. Numeroase probleme au fost remarcate în cadrul programului de vaccinare de Dr. Neetu Vashisht şi Dr. Jacob Puliyel, de la Departamentul de Pediatrie din cadrul Spitalului St.Stephens Hospital din Delhi (…) Aşa cum au remarcat doctorii indieni, în criticile formulate, în timp ce poliomielita pare să fi dispărut, ea ar putea foarte uşor apărea sub o altă formă. De la sinteza sa din laboratoare, efectuată în anul 2002, reapariţia poliomielitei este probabilă şi probabil că iminentă, astfel că toate eforturile de imunizare vor deveni ineficiente.

Dar, adevărata problemă o reprezintă faptul că, deşi poliomielita a dispărut din India din punct de vedere statistic, a apărut extrem de multe cazuri de paralizie non-poliomelitică acută. Astfel, în anul 2011, anul în care India a fost declarată ca ţară fără cazuri de poliomielită, au existat 47.500 de cazuri de paralizie non-poliomelitică acută, apărute în special în zonele în care au fost administrate vaccinurile anti-poliomielitice, finanţate de Fundaţia lui Bill Gates. Rata acestor cazuri, raportată la populaţie, e de 25-30 de ori mai mare decât media mondială. Aşadar, vaccinul antipoliemielitic poate fi făcut răspunzător direct pentru dramaticile cazuri de paralizie apărute la copiii indieni după vaccinare.

Desigur, OMS nu recunoaşte această legătură directă între cele două fenomene, dar cifrele sunt mai mult decât evidente. De aceea, eu îl bănuiesc pe Bill Gates că este implicat în satanicul program de eugenie, susţinut de francmasonerie şi de bogata elită americană, prin care se încearcă selecţia genetică a speciei umane, pentru a se crea un om ideal (citeşte mai multe AICI: https://www.lovendal.ro/wp52/francmasoneria-si-bogata-elita-americana-au-fost-prin-eugenie-precursoare-ale-programelor-rasiale-hitleriste/). Totodată, în februarie 2012 scriam un articol (https://www.lovendal.ro/wp52/bill-gates-si-alti-bogatasi-ai-lumii-doresc-uciderea-a-miliarde-de-oameni-prin-crearea-unei-ere-glaciare-artificiale/) prin care arătam implicarea lui Bill Gates într-un program secret de ucidere a populaţiei globului, prin crearea unei ere glaciare artificiale, care astfel ar înfometa miliarde de oameni. Dar oare n-ar fi mai bine să moară câţiva oameni (marii bogătaşi), ca să salvăm milioane de oameni în a fi mutilaţi şi omorâţi de aceşti monştri?