Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

„Bill Gates a cumpărat cu peste 250 de milioane de dolari mai multe instituţii mass-media din întreaga lume” – acuză un jurnalist, după o investigaţie proprie

  •  
  •  
  •  
  •  

blankO investigaţie condusă de „Columbia Journalism Review” (şi care poate fi citită AICI), ne arată controlul global pe care controversatul miliardar Bill Gates îl exercită asupra mass-mediei. Astfel, se pare că Bill Gates a acordat 250 de milioane de dolari unor publicaţii şi organizaţii mass-media din întreaga lume ca BBC, NPR, NBC, Al Jazeera, ProPublica, National Journal, The Guardian, New York Times, Univision, Medium, Financial Times, The Atlantic, The Texas Tribune, Gannett, Washington Monthly, Le Monde, Center for Investigative Reporting, Pulitzer Center, National Press Foundation, International Center for Journalists, precum şi altora. Pentru a-şi ascunde influenţa, Gates a oferit, de asemenea, sume necunoscute sub formă de granturi şi contracte către alte instituţii media.

„Mita” sa acordată unei părţi din presă a dat roade. În timpul pandemiei, mass-media globalistă l-a tratat pe Bill Gates ca expert în sănătate publică, în ciuda lipsei sale de pregătire profesională medicală.

Miliardarul american finanțează, de asemenea, şi o „armată” de verificatori „independenți” de ştiri (aşa-numiţii „fact checkers”), inclusiv Institutul Poynter și Gannett, care își folosesc platformele de verificare a faptelor pentru a „reduce la tăcere” detractorii și pentru a considera drept „false teorii ale conspirației” și „dezinformare” acţiuni pe care Gates le-a susținut, investind bani în cipuri biometrice, vaccinuri sau sisteme de supraveghere prin satelit.

Banii pe care Bill Gates a oferit presei – spune autorul articolului de pe Columbia Journalism Review, Tim Schwab – înseamnă că critica adresată Fundației Bill & Melinda Gates este una rară.

În 2007, cotidianul „LA Times” a publicat una dintre singurele investigații critice asupra Fundației Gates, arătând participațiile lui Bill Gates în companii care afectează persoanele pe care fundația sa le ajută, cum ar fi industriile legate de munca copiilor. Ancheta a arătat cum finanțarea lui Gates a orientat agenda mondială către obiectivele personale ale lui Gates: vaccinuri și culturi modificate genetic. „Ne-au evitat întrebările și au căutat să ne submineze investigaţia”, a spus jurnalistul independent Alex Park, după ce a investigat eforturile de vaccinare împotriva poliomielitei ale Fundației Gates.

blankSursa (traducerea şi adaptarea proprie): cjr.org


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu