Benazir Bhutto, un fost prim-ministru pakistanez, recunoştea încă din 2007 că Osama bin Laden a fost ucis!

2.886 vizualizari

Videoclipul acesta cred că a făcut şi va face istorie, întrucât este printre puţinele în care se pun lucrurilor pe nume. Reporterul David Frost de la televiziunea Al-Jazeera (în limba engleză) pe data de 2 noiembrie 2007 îi ia un interviu cunoscutei femeie-politician, Benazir Bhutto, fost prim-ministru al Pakistanului de 2 ori (1988-1990 şi 1993-1996), o femeie extrem de curajoasă. Ea s-a reîntors în ţară în octombrie 2007, după ce a obţinut o amnistie generală pentru toate acuzaţiile de corupţie ce-i erau aduse şi urma să participe în 2008 la alegerile generale din Pakistan, drept candidat unic al opoziţiei. Din păcate, ea a plătit cu viaţa, căci a fost asasinată peste vreo 2 luni, într-un atentat terorist ce a avut loc pe 27 decembrie 2007.

Fiind un fost prim-ministru al Pakistanului, doamna Bhutto era, în mod categoric, o femeie foarte informată şi ştia foarte multe lucruri şi secrete. În videoclipul de mai jos, ea pur şi simplu se dă de gol (probabil că era o informaţie ce nu trebuia s-o spună) că Osama bin Laden e mort şi că a fost ucis de un alt terorist (probabil un concurent) pe nume Omar Sheikh. Mai jos aveţi traducerea aproape integrală a acestui interviu (pe care am făcut-o pentru cititorii site-ului „Secretele lui Lovendal”), cu excepţia ultimelor secunde care nu mai prezentau interes.

Reporter: Există un raport care spune că dvs. aţi trimis o scrisoare preşedintelui Musharraf, cerându-i ca, în cazul unei eventuale asasinări a dvs., să investigheze anumite persoane din guvernul dvs. E adevărat?

Benazir Bhutto: Da, e adevărat că i-am scris generalului Musharraf, căci am primit informaţii de la acesta că aş putea fi atacată de o grupare condusă de Hamza bin Laden, fiul lui Osama bin Laden, sau de talibanii islamici din Islamabad sau de o grupare din Karachi. Aşa că în această scrisoare îi spuneam că mai bine ar vedea oamenii care îi sprijină, care îi finanţează şi îi organizează. Şi am numit trei persoane care cred că îi simpatizează. Înţeleg că s-ar putea să mă înşel şi că suspiciunile mele ar fi neîntemeiate, dar eu cred că aceştia sunt oamenii care ar putea opri reîntronarea democraţiei, care vor să oprească întoarcerea mea, pentru că ei ştiu că în 1993, atunci când Pakistanul era să fie declarat stat terorist, m-am împotrivit terorismului. Şi ei ştiu că eu o pot face din nou. Aşa că eu simt că acestea sunt forţele care vor să mă oprească nu doar pe mine, dar şi procesul democratic, percum şi voinţa poporului.

Reporter: Şi dintre aceşti trei oameni pe care i-aţi menţionat, au ei vreo legătură cu vreun membru al guvernului?

Benazir Bhutto: Da, şi unul din ei este o figură-cheie din serviciile de securitate. El este un fost ofiţer militar; el este unul care a avut legături cu Jesha Muhammad, membru al grupării lui Maulana Azhar, care a făcut închisoare pentru decapitarea a trei turişti britanici şi a trei turişti americani. Şi, de asemenea, el mai are legătură şi cu Omar Sheikh, omul care l-a ucis pe Osama bin Laden (uitaţi-vă pe videoclip de la 02:15 până la 02:19). Eu ştiu că el are legături cu aceşti oameni; asta nu înseamnă neapărat o dovadă directă, dar ştiu că securitatea internă nu mai e asigurată deloc în Pakistan, iar acest lucru nu s-ar fi întâmplat fără a se închide ochii la creşterea militarismului (Mai urmează vreo câteva fraze netraduse, lipsite de importanţă).

Deci, doamna Buttho, persoana care, ţinând cont de relaţiile ce le avea, ştia sigur despre soarta lui Osama bin Laden, a scăpat porumbelul pe gură. Bin Laden era mort cel puţin din 2007, dar pentru întreaga lume „teroristul nr.1 al globului” e mort din 2 mai 2011. Trăiască Obama! Trăiască CIA!