BBC, televiziunea Ocultei Mondiale, vrea să ne convingă că Iisus Hristos şi Buddha ar fi fiinţe venite de pe alte planete! Cică Iisus ar fi un venusian!! Câtă prostie…

  •  
  •  
  •  
  •  

Iisus alta lumeMass-media internaţională (condusă din umbră de Oculta Mondială) a început mai demult asaltul asupra marilor religii ale lumii, introducând îndoiala în minţile oamenilor credincioşi. Ca de exemplu, celebra televiziune BBC, care într-o serie de emisiuni recente îşi pune întrebarea dacă nu cumva figuri religioase importante ale lumii, cum ar fi Iisus Hristos și Buddha, n-ar fi fost cumva extratereştri de pe alte planete (sic!). Într-o serie de emisiuni focalizate pe religie şi intitulate „Marile întrebări”, gazda show-ului, Nicky Campbell a organizat o discuție cu tema „Ființele de pe alte planete ne-au ghidat religiile noastre?”. Iată câteva aspecte-cheie din emisiunea lui Campbell:

* Luna trecută, telescopul spaţial Kepler aparţinând de NASA a identificat o exoplanetă care ar putea avea condițiile potrivite pentru viață. Acest lucru n-ar fi nicio surpriză pentru adepții acelor religii precum că viața (aşa cum n-o ştim) există şi în altă parte a galaxiei. Posibil ca alte forme de viaţă şi-au exercitat influența aici, pe planeta Pământ. Ne ghidează fiinţele de pe alte planete religiile noastre?

* Există două organizaţii – Societatea Aetherius și Uniunea Britanică a Societăților de spiritistism – care pledează pentru teoria că diferitele figuri religioase, inclusiv Iisus, ar fi fost extratereştri. „Noi credem că diferiți lideri religioși din istorie au o origine interplanetară”, a declarat Mark Bennett, din partea Societăţii Aetherius. „Noi credem că Iisus și Buddha au venit de pe Venus, că Krishna a venit de la Saturn, că Sfântul Petru a venit de pe Marte, și așa mai departe.”

* Un episcop prezent în emisiune atacă această idee: „Oricine susţine aşa ceva ori e malefic, ori e nebun. Diavolul încearcă să ne înşele, pentru a crede că Fiul lui Dumnezeu ar fi venit de pe planeta Venus.”

P.S. Aceste idei mi se par absolut penibile. Iisus vine de pe planeta Venus!? Se ştie că pe Venus nici nu se poate trăi… în plus, dacă ar fi fost adevărat, nu s-ar fi aflat până în prezent din vechi cărţi? Prin faptul că BBC promovează asemenea emisiuni nu arată decât intenţia sa de a băga îndoială în rândul credincioşilor, de a spulbera ideea că Iisus ar fi Fiul lui Dumnezeu.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu