BBC publică pe site-ul său poze codate prin care Illuminati ne spune că „Noua Ordine Mondială” e în plină desfăşurare

4.452 vizualizari

BBC 7 ocultBBC este clar un instrument de propagandă al Ocultei Mondiale. Am demonstrat acest lucru cel puţin de două ori, în două articole (https://www.lovendal.ro/wp52/marele-si-onestul-bbc-isi-inseala-telespectatorii-cu-informatii-poze-si-fotografii-trucate-despre-libia/ – BBC îşi păcălea telespectatorii, arătând o manifestaţie anti-Gaddafi din Libia, când de fapt protestatarii purtau steaguri indiene şi https://www.lovendal.ro/wp52/bbc-prins-iar-cu-pantalonii-in-vine-britanicii-fac-jocurile-ocultei-mondiale-folosind-o-imagine-veche-de-9-ani/ – BBC a prezentat o fotografie veche de 9 ani, pe care a atribuit-o regimului sirian al lui Al Assad).

Iată o nouă producţie marca BBC, prin care cel mai mare conglomerat mass-media din Marea Britanie îşi arată apartenenţa la Oculta Mondială. Acum 2 zile, pe 22 iunie 2013, pe prima pagină a site-ului oficial BBC apăreau mai multe fotografii în categoria „Your pictures: Flight”, adică „Fotografiile voastre: Despre zbor”, în care ar fi fost alese „la întâmplare” nişte fotografii transmise de cititori. De fapt, dacă le vom examina mai atent, vom constata că nimic nu e la întâmplare, iar ele constituie un mesaj codat al unei societăţi secrete prin care să ne spună că „Noua Ordine Mondială” e deja în plină desfăşurare. Priviţi imaginile de mai jos şi veţi vedea că ele au o semnificaţie aparte, care toate converg către Oculta Mondială. Ele trebuie analizate ÎMPREUNĂ, căci, LUATE SEPARAT NU AU NICIO SEMNIFICAŢIE OCULTĂ (asta ca să nu aud comentarii de genul: „Lovendal, mă faci să râd! Ce treabă are bufniţa cu Oculta Mondială!?”)

Aşadar, haideţi să vedem câteva poze:

BBC - poza 1

Poza de mai sus tare bine aduce a Baphomet, simbolul sataniştilor.

BBC - poza 2

Bufniţa nu e aleasă întâmplător. Ea este simbolul de la Bohemian Grove, „locul de joacă” al Ocultei Mondiale.

BBC - poza 3

Ce altceva decât chemtrails… Nu am aflat nici până astăzi scopul ascuns al acestor dâre chimice împrăştiate de avioanele guvernului!

BBC - poza 4

Clădirea din Canary Wharf (Londra) are în vârful său piramida, simbolul de bază al francmasoneriei. Deasupra, se poate observa o pasăre, care, simbolic, vrea să ne spună că Illuminati are în minte un plan.

BBC - poza 5

Care ar fi planul Illuminati? Războiul (aşa cum vedem acest avion de luptă) sau chemtrails, din poza nr.3.