Băncile americane sunt atacate masiv de hackeri… De vină iarăşi ar fi Iranul!

1.873 vizualizari

Băncile şi instutiţiile financiare din SUA se confruntă cu atacuri cibernetice masive, milioane de clienţi ai lui Bank of America, PNC şi Wells Fargo neputând accesa on-line conturile lor bancare, scrie ABC News. „Există un nivel ridicat de ameninţare”, spune Doug Johnson, vicepreşedinte al Asociaţiei Bancherilor Americani. „Nivelul de ameninţare este acum ridicat”, mai crede el. Un specialist în ciber-securitate, Dick Clarke, afirmă că „nivelul de ‘flood’ este de 2 ori mai mare decât l-am văzut vreodată”.

Atacurile cibernetice (aşa numite ‘atacuri DOS’) se pare că au fost cauzate de hackerii din Orientul Mijlociu, care ar fi transmis în secret semnale de comandă către mii de calculatoare din întreaga lume.

Un grup de hackeri islamici ar fi declanşat acest atac asupra unor bănci americane, drept răspuns la filmul occidental care îşi bătea joc de Mahomed şi care a provocat revolte islamice în întreaga lume (vezi articolul https://www.lovendal.ro/wp52/un-cineast-evreu-provoaca-revolte-in-lumea-musulmana-prin-portretizarea-lui-mahomed-ca-fiind-un-om-nesatul-pedofil-si-criminal/).

Într-un raport secret, serviciile americane consideră că vinovat pentru aceste atacuri ar fi însuşi guvernul iranian.

P.S. Iar se dă vina pe Iran? De ce nu exclud posibilitatea ca băncile să-şi însceneze singure aceste atacuri informatice? Cu ce scop? Habar n-am. Poate că pentru a fura banii clienţilor bogaţi, dând vina pe musulmani. Sau, având complicitatea oficialilor americani, în a căuta motive de război pentru atacul împotriva Iranului. În lumea aceasta nebună, orice e posibil!