Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Azi, 11 mai 2011, Nostradamus profeţeşte un mega-cutremur în lume! Să vedem dacă are dreptate…

74

blankÎnainte de toate, să citim puţin din profeţiile lui Nostradamus (catrenul 9, versetul 83):

“Soarele fiind în a 20-a parte a zodiei Taurului, Pământul se va cutremura,
Căci se va umple şi se va ruina marele teatru.
Aerul, cerul şi Pământul vor fi întunecate şi nenorocite astfel încât
Cei necredincioşi îl vor chema pe Dumnezeu şi pe sfinţii Săi.”

Oricine cunoaşte puţină astrologie va şti faptul că pe 10 mai şi 11 mai, Soarele va trece prin semnul zodiacal al Taurului. Pe de altă parte, există un videoclip pe YouTube prin care aflăm faptul că între 11 şi 12 mai 2011 va avea loc cea mai mare aliniere planetară din 2011.

De asemenea, dacă ţinem cont de ştirea conform căreia pe 11 mai 2011 se va produce un mare cutremur în Roma (http://stirileprotv.ro/stiri/international/pe-11-mai-roma-va-fi-zguduita-de-un-seism-italienii-parasesc-orasul.html) vom avea tabloul complet al unui dezastru iminent.

“Mulţi dintre locuitorii Romei şi-au adunat lucrurile şi au părăsit locuinţele de frica unor predicţii privind un cutremur puternic. Panica a fost provocată de ziarele locale care au readus în atenţie previziunile unui seismolog decedat, Raffaele Bendandi, potrivit căruia Roma va fi zdruncinată din temelii la 11 mai 2011 de un cutremur atât de mare, încât întregul oraş va fi şters de pe faţa pământului.”

Pentru a mai adăuga puţin gaz pe foc, noua cometa apocaliptică Elenin (https://www.lovendal.ro/wp52/cometa-elenin-vine-in-forta-spre-noi-va-aduce-ea-sfarsitul-lumii-in-octombrie-2011/) se va alinia cu Soarele şi planeta Uranus tot pe 11 mai 2011…

Aşadar, de ce vom avea parte azi? De o nouă confirmare a eşecului profeţiilor lui Nostradamus? De o nouă interpretare greşită? Vom trăi şi vom vedea!

Orgoni Crystal