Avionul malaiezian dispărut ar fi putut fi doborât de forţele oculte care se opun dezvoltării automobilului electric! 20 de angajaţi ai unei companii high-tech orientată spre „energia verde” se aflau în acel avion blestemat!

5.409 vizualizari

avion prabusit in mareCred că mulţi dintre voi cunoaşteţi deja povestea tragică a avionului aparţinând liniilor aeriene malaieziene, ce avea la bord 239 de persoane şi care a dispărut de câteva zile, nefiind găsit de autorităţile angrenate în misiunea de salvare. Zborul MH370 făcea ruta dintre Kuala Lumpur la Beijing şi se pare că, cel mai probabil, s-ar fi prăbuşit în Marea Chinei de Sud, deşi încă nu s-au găsit urmele epavei.

În legătură cu acest tragic eveniment există multe suspiciuni. În primul rând, precum spuneam mai sus, aeronava avea 239 de persoane la bord, dintre care 152 de chinezi, 38 de malaezieni, 12 indonezieni, 3 americani, precum şi alţi cetăţeni. Însă, s-a raportat că 7 pasageri foloseau paşapoarte false, ceea ce deja devine extrem de suspect. Apoi, nu a existat niciun raport sau semnal care să arate că aeronava ar fi avut probleme tehnice înainte să se fi prăbuşit (probabil) în mare.

Dar, lucrul cel mai suspect îl constituie faptul că în avionul care s-a prăbuşit se aflau 20 de angajaţi ai unei companii americane de high-tech, orientată spre energii alternative, Freescale Semiconductor. Doisprezece dintre angajaţi sunt din Malaiezia, iar opt provin din China. Printre produsele oferite de companie se numără şi componentele pentru vehicule electrice. Interesant, nu?

„Întreaga comunitate Freescale Semiconductor este profund întristată de această veste”, a declarat compania într-un comunicat adresat presei, adăugând că ea va oferi mai multe informaţii, după ce acestea vor deveni disponibile. „În prezent, ne concentrăm exclusiv pe angajaţii noştri şi familiile lor”, a declarat Gregg Lowe, preşedinte lui Freescale. „Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de cei afectați de acest eveniment tragic.”

Acum, să vorbim puţin despre această companie: Freescale Semiconductor. Conform site-ului oficial al companiei, „Freescale Semiconductor este lider global în soluţii de procesare, oferind industriei produse de vârf pe piețele automobilistice, industriale și de rețele informatice (…) Tehnologiile noastre fac lumea mai ecologică, mai sigură, mai sănătoase și mai conectată.” Freescale produce aplicaţii-cheie pentru: vehiculele electrice şi hibride, infrastructura wireless de ultimă generație, gestionarea energiei inteligente, dispozitive medicale portabile, aparate de consum și de dispozitive mobile inteligente. Compania are sediul în Austin, Texas, și are operaţiuni de cercetare-dezvoltare, producție și vânzări în întreaga lume.

Este posibil ca zborul MH370 să fi fost distrus de o rachetă, care a fost lansată ca un avertisment pentru compania Freescale Semiconductor, pentru a nu mai dezvolta tehnologii pentru maşinile electrice? E posibil. Într-un articol din ianuarie 2013 (Cum francmasonica familie Rockefeller a blocat la începutul secolului XX un automobil electric de succes) am arătat cum familia Rockefeller (ce face parte din Oculta Mondială) s-a împotrivit dezvoltării automobilului electric, doar pentru a nu-i fi afectate afacerile imense pe care le avea în domeniul petrolier. Automobilul electric şi astăzi se fabrică în cantităţi extrem de reduse, pentru că nu există tehnologie suficientă şi ieftină pentru a fi produs. A găsit oare compania Freescale Semiconductor tehnologia pentru ieftini automobilul electric? Trebuia oprit acest lucru? Iată doar o ipoteză de lucru ce ar trebui luată în considerare în mod serios…