Avionul Germanwings s-a prăbuşit în apropierea Acceleratorului de particule CERN, unde a avut loc un scurtcircuit! Coincidenţă!? Redeschiderea CERN a fost amânată…

6.703 vizualizari

CERN avionCred că mulţi deja cunosc ştirea despre prăbuşirea avionului companiei Germanwings în Franţa, care a făcut 150 de victime. După primele informaţii date de autorităţi, avionul ar fi avut o problemă tehnică cu trapa de la trenul de aterizare. Avionul, care se deplasa pe ruta Barcelona-Dusseldorf, avea la bord 144 de pasageri, între care doi bebeluşi şi 16 elevi de liceu, plus 6 membri ai echipajului. Avionul era un Airbus A320 şi s-a prăbuşit în Alpii francezi, regiunea Digne.

Dar ştiţi ce e mai interesant lucru dintre toate? Faptul că avionul s-a prăbuşit într-o zonă aflată nu departe de Acceleratorul de Particule CERN (Large Hadron Collider). Culmea e faptul că acceleratorul de la Geneva trebuia deschis ieri, 24 martie 2015, dar deschiderea a fost amânată întrucât s-a produs un scurtcircuit circuitul unuia dintre magneți. Acest lucru face ca redeschiderea CERN să fie amânată între câteva zile şi câteva săptămâni.

Oare există vreo legătură între acest scurtcircuit de la CERN cu prăbuşirea avionului? Nimic nu ar fi exclus. În orice caz, însăşi acest accelerator de la Geneva constituie o mare problemă, aşa cum am arătat în articolele precedente. Într-un articol publicat în februarie 2015 (La acceleratorul de particule CERN din martie 2015 se vor face experimente periculoase care ar putea distruge întreg Pământul, dar şi Universul! Fizicienilor, nu vă jucaţi cu focul!), arătam avertismentul fizicianului Stephen Hawking care spunea că experiementele de la CERN privind „simularea Big Bang-ului” ar putea distruge Universul, spaţiul şi timpul prăbuşindu-se. Un conspiraţionist, pe nume Steve Quayle, avertiza şi el că experimentele de la CERN ar putea deschide „porţile iadului”, fiinţe interdimensionale putând pătrunde în lumea noastră.

Poate că acest accident tragic de avion a fost un avertisment al lui Dumnezeu că nu trebuie să ne jucăm cu focul…