Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Avertismentul generalilor războinici ai Iranului: dacă vom fi atacaţi, vom distruge America din interior!

  •  
  •  
  •  
  •  

Iran SUA razboiUn comandant de frunte al Gărzilor Revoluționare Iraniene s-a lăudat, în cadrul unui interviu televizat, că forțele pe care le conduce au planuri de a ataca Statele Unite din interior, în cazul în care America ar ataca Iranul, scrie site-ul Daily Caller.com. „America, cu ignoranța sa strategică, nu are o înțelegere deplină a puterii a Republicii Islamice Iraniene” a declarat generalul de brigadă Hossein Salami, în cadrul interviului său televizat. „Am identificat strategia militară a Americii, ne-am stabilit capacităţile şi am stabilit centrele din America care vor fi atacate, astfel încât să se creeze un șoc.”

Rapoartele indică faptul că forţele teroriste Hezbollah – aliați ai Iranului – s-au infiltrat în Statele Unite și şi-au stabilit ţintele. „Vom provoca un asemenea atac, astfel încât America va fi distrusă din interior”, a mai spus Salami. Acesta este al doilea avertisment al unui ofițer de rang înalt al Gărzilor Revoluţionare Iraniene în ultimele două săptămâni. Comandantul-șef al Gărzilor, generalul-maior Mohammad Jafari, adresându-se direct secretarului de stat american John Kerry, spunea pe 24 ianuarie 2014 că un conflict direct cu America este „cel mai puternic vis al oamenilor credincioși și revoluționari din întreaga lume.” Kerry declarase anterior că, dacă Iranul nu duce până la capăt acordul încheiat la Geneva cu privire la programul său nuclear, „toate opțiunile sunt pe masă.”

„Amenințările voastre asupra Islamului revoluţionar reprezintă cea mai bună oportunitate”, a spus Jafari. „Liderii musulmani se pregătesc de ani buni pentru o bătălie decisivă (…) Știţi cât de mulţi musulmani revoluționari din întreaga lume vă aşteaptă să luaţi această acţiune militară?”

Revenind la declaraţia iniţială a generalului Salami, acesta a mers mai departe spunând că Gărzile Revoluționare Iraniene au luat în considerare capacitatea militară a Americii și diferitele scenarii prin care SUA ar putea ataca Iranul.”Toate bazele operaționale ale inamicului din regiune, indiferent de capacitate și locație, se află în puterea noastră de foc”, a avertizat Salami. „Opțiunea militară americană nu ne sperie, iar americanii se pot folosi de această opţiune, însă ei trebuie să accepte responsabilitatea unor consecinţe devastatoare.”

P.S. Mă întreb dacă acestea nu sunt decât nişte ameninţări inconsistente sau dacă nu cumva Iranul îşi doreşte din ce în ce mai mult un conflict militar decât Statele Unite. Am observat că în ultimele luni poziţia SUA s-a schimbat dramatic faţă de posibilitatea unui război cu Siria şi Iranul. Cum de au devenit atât de rezervaţi americanii? Cum de s-au transformat din mari doritori de a începe războiul în Orientul Mijlociu în „parteneri pacifişti”? Eu cred că e vorba de altceva aici… ceva care îmi scapă. Ceva îmi spune că ei s-au hotărât pentru un alt scenariu.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu