Avertisment urgent despre Windows 10! Legătura ocultă dintre asistentul personal Cortana, acceleratorul de particule de la Geneva şi computerul cuantic! Windows 10 vrea să ne controleze total!

15.497 vizualizari

Cortana W10Avertisment! Articolul acesta este traducerea (dar şi adaptarea, acolo unde a fost cazul) unui videoclip postat pe YouTube despre noul sistem de operare Windows 10. Iată fragmentele principale ale acestui videoclip:

* „Roata Soarelui” este un străvechi simbol al zeului-Soare. Logo-ul Windows se aseamănă foarte bine cu această „Roată a Soarelui”… de fapt, se poate spune că s-a inspirat de aici.

* „Roata Soarelui” este „ochiul lui Horus” (Osiris sau Apollo, fiul lui Zeus), care înseamnă iluminare. Iar „ochiul lui Horus” este unul din simbolurile Illuminati.

* Să ne amintim ce ne spune Luca în Evanghelia sa (11: 33-36):
33. Nimeni, aprinzând făclie, nu o pune în loc ascuns, nici sub obroc, ci în sfeşnic, ca aceia care intră să vadă lumina.
34. Luminătorul trupului este ochiul tău. Când ochiul tău este curat, atunci tot trupul tău e luminat; dar când ochiul tău e rău, atunci şi trupul tău e întunecat.
35. Ia seama deci ca lumina din tine să nu fie întuneric.
36. Aşadar, dacă tot trupul tău e luminat, neavând nici o parte întunecată, luminat va fi în întregime, ca şi când te luminează făclia cu strălucirea ei.

* Ochiul în piramidă al Illuminati trebuie interpretat în funcţie de acest verset 34. Acel ochi deasupra piramidei, adică ochiul lui Horus/Osiris/Apollo, este unul rău, deci şi trupul este întunecat.

* Acum, revenind la simbolul lui Windows 10, fiecare fereastră din simbolismul ocult reprezintă un portal transdimensional.

* La lansarea iniţială a lui Windows, sub numele de Windows 10 Technical Preview, au fost publicate mai multe articole care arată clar că această versiune de sistem de operare colectează date private. Astfel, de exemplu, atunci când se instalează Windows 10, Microsoft va colecta informaţii despre ce fişiere sunt deschise, ce aplicaţii sunt folosite sau ce texte sunt introduse. Astfel, odată cu folosirea lui Windows 10 se poate spune adio intimităţii!

* Iată în continuare câteva chestiuni bizare în legătură cu Windows 10:
1) Microsoft va oferi tuturor utilizatorilor posibilitatea, în mod gratuit, de a-şi upgrada sistemul de operare la Windows 10, chiar dacă versiunea anterioară este una piratată.
2) Windows 10 va fi echipat cu un asistent personal denumit Cortana (la fel ca asistentul personal Siri din iPhone). Acest asistent personal va afişa pe ecran toate lucrurile care v-ar plăcea, pe baza propriilor interese, astfel încât asistentul virtual vă va analiza comportamentul. Cel mai interesant e faptul că acest asistent Cortana nu va răspunde doar la simple întrebări, ci va interacţiona cu dvs. şi chiar va trimite emailuri în numele vostru. Cortana e incredibil de inteligentă… ea învaţă totul. Astfel, Cortana va fi un fel de inteligenţă artificială, care se va conecta cu serverele Microsoft. Astfel, prin intermediul Cortanei, Microsoft va şti totul despre dvs.

* Dar, de unde vine Cortana? Microsoft s-a implicat începând cu anul 2001 la seria de jocuri HALO, unde, un personaj principal apare sub numele de Cortana, care este o creatură hibridă/extraterestră.

* Pe de altă parte, există Jade 2.0., un sistem de inteligenţă artificială, care foloseşte tehnologia computaţională cuantică, pentru a realiza calcule incredibile. Microsoft Windows 10 va trimite informaţiile către calculatorul cuantic al Inteligenţei artificiale Jade 2.0. Acest computer cuantic va fi capabil să calculeze comportamentul, emoţiile, pasiunile şi aspectele fiinţei umane din toată lumea. Această bază de date incredibilă a calculatorului cuantic este „hrănită” de toate aceste informaţii pe care oamenii le uploadează pe Internet (conştient sau inconştient). Cu cât mai multe informaţii primeşte computerul cuantic, cu atât el va fi mai eficient în a vă controla. Acest sistem va fi capabil de a vă anticipa fiecare acţiune şi mutare a dvs., înainte de a o face, iar scopul său este acela de a domina oamenii.

* Interesant e faptul că Acceleratorul de particule CERN de la Geneva este folosit pentru a deschide portalurile către alte dimensiuni, iar rezultatul acestor experimente este folosit pentru a creşte potenţialul computerului cuantic. Acesta este şi scopul final şi ascuns al sistemului de operare Windows 10: acela de a „hrăni” computerul cuantic cu inteligenţa şi comportamentul uman, pentru ca aceasta în final să ne controleze total.

Windows 10 1

Ochiul lui Horus
Ochiul lui Horus

Cortana Windows