Avertisment al Arabiei Saudite către Siria şi Rusia: Assad trebuie să plece sau va fi război! Ce caută toţi în Siria? Accesul la portalurile interdimensionale!?

razboiLiderul sirian Bashar al-Assad trebuie să plece sau se va confrunta cu o forță militară, a avertizat ministrul de externe din Arabia Saudită, Adel Al-Jubeir. Oficialul saudit a respins astfel apelurile venite din Rusia pentru o coaliție internațională pentru a-l ajuta pe Assad să lupte împotriva ISIS. “Cea mai bună opțiune a liderului sirian ar fi aceea să demisioneze. Nu există niciun viitor pentru Assad în Siria, cu tot respectul pentru ruși sau oricine altcineva”, a declarat Jubeir reporterilor din New York, după întâlnirea cu aliații Arabiei Saudite.

“Există două opțiuni pentru o înțelegere în Siria. O opțiune este un proces politic în care ar exista un Consiliu de tranziție”, a spus ministrul, descriind aceasta ca fiind “opțiunea preferată”. “Cealaltă opțiune este o opțiune militară, care se va încheia cu eliminarea lui Bashar al-Assad de la putere”, a avertizat Jubeir. “Acest lucru ar putea fi un proces mai îndelungat și un proces mai distructiv, dar alegerea este în întregime a lui Bashar al-Assad”. Jubeir nu a dat detalii despre ceea ce ar însemna opțiunea militară, dar a recunoscut că Arabia Saudită sprijină “rebelii moderaţi” în lupta lor împotriva Assad. “Există o Armată de Eliberare Siriană care se luptă cu Bashar al-Assad. Există o opoziție siriană moderată, care se luptă cu Bashar al-Assad și această opoziție caută sprijin de la un număr de țări și ne așteptăm ca acest sprijin va continua să se intensifice”.

Jubeir spus cea mai bună opțiune ar fi ca Assad să accepte principiile Acordului de la Geneva, semnat la o conferință de pace din 2012, pentru stabilirea bazelor unui guvern de tranziție.

Sursa: Yahoo News

P.S. Sunt şi eu curios dacă lui Jubeir ăsta i-ar spune cineva că guvernul regelui său ar trebui să plece imediat, care ar fi reacţia sa. Ceea ce este cel mai interesant e faptul că atâtea puteri ale lumii sunt atât de implicate în conflictul din Siria (SUA, Marea Britanie, Franţa sau Rusia), de parcă lumea ar începe şi se termină cu Siria. Acest lucru ne arată că “greii lumii” ne ascund intenţia lor reală pentru care sunt atât de interesaţi de Siria. Şi eu vă spun că nu are nimic de-a face cu poziţia geostrategică sau cu resursele de petrol; dacă serviciile secrete au fost în stare să creeze ISIS doar ca să-l dea jos pe Assad, aceasta înseamnă că sunt disperaţi! Aceasta înseamnă că ei au nevoie de ceva din Siria, pe care Assad nu le-a oferit! Oare ce să fie? Cu mintea mea ezoterică mă tot gândesc… o fi vorba de accesul la nişte portaluri interdimensionale care se găsesc în Siria şi care oferă poarta către alte lumi? Ştiu, mulţi o să râdă când aud aşa ceva, dar eu spun să se mai gândească. A nu se uita că şi fizicienii vorbesc de “găurile de vierme” ca o concepţie teoretică posibilă şi se pare că nu există vreo diferenţă între aceste portaluri şi găurile de vierme, care s-ar putea găsi chiar aici pe Pământ!

Lasă un comentariu