Avertisment! Acceleratorul de particule CERN ar putea avea ca scop ascuns „aprinderea” planetei Saturn! Acolo s-ar afla înlănţuiţi „îngerii căzuţi” din Biblie, care, astfel, ar fi eliberaţi!

10.931 vizualizari

CERN PortalOdată cu deschiderea de anul trecut (2015) a Acceleratorului de particule CERN de la Geneva a crescut şi pericolul ca ceva „nepotrivit” să se întâmple pe planeta noastră. Am explicat asta în mai multe articole de pe site. De exemplu, în articolul acesta din aprilie 2015 (S-a redeschis Acceleratorul de particule de la Geneva! Va fi eliberat “Regatul întunericului” sau “fântâna adâncului” de care vorbeşte Apocalipsa lui Ioan? O lume paralelă “întunecată” total diferită faţă de a noastră…) vorbeam despre avertismentul fizicianului Stephen Hawking care crede că reactivarea a acceleratorului CERN ar putea crea pericole grave pentru planeta noastră. CERN va încerca să rezolve de asemenea misterul “energiei întunecate” şi a “materiei întunecate” care ar ocupa 95% din Universul nostru, restul fiind materie vizibilă. CERN ar putea elibera “Regatului întunericului”, întrucât ar exista o teorie care sugerează existenţa a “Văii întunecate”, o lume paralelă formată din materie întunecată, ce are puţin de-a face cu materia pe care noi o cunoaştem. Interesant ar fi ipoteza că “jocurile oamenilor de ştiinţă cu focul” ar putea semăna foarte bine cu situaţia descrisă în Biblie, în Apocalipsa lui Ioan, în care se vorbeşte de „fântâna adâncului”.

Într-un videoclip postat chiar la sfârşitul anului trecut pe YouTube, pe 30 decembrie 2015, cercetătorul în paranormal Anthony Patch vorbeşte despre pericolul acceleratorului CERN, locul unde oamenii de ştiinţă nu vor să descopere „particula lui Dumnezeu”, aşa cum ei susţin, ci „particula Satanei”. Patch crede că cei care se află în spatele lui CERN vor să recreeze „epoca de aur a lui Kronos”, prin generarea unui înveliş de plasmă în jurul planetei Saturn şi a altui înveliş în jurul Pământului, cu scopul de a reaprinde planeta Saturn. În interiorul Saturn-ului, acolo şi nu în altă parte (în adâncul Pământului) s-ar afla înlănţuiţi „îngerii căzuţi” din Biblie, iar aceştia ar putea fi astfel eliberaţi.

Interesant e faptul că în marile tradiţii spirituale ale lumii, Saturn a fost întotdeauna asociat cu satanismul (vedeţi articolul meu din 2009 –  Adorarea lui Saturn, zeitatea satanică): Saturn a avut întotdeauna o semnificaţie cel puţin negativă, dacă nu, chiar malefică. În vremurile trecute, era denumit “marele malefic”, în opoziţie cu Jupiter denumit “marele benefic”. Saturn e asociat ezoteric cu limitările şi restricţiile omului, cu moartea şi decăderea sa.

Saturn a fost dintotdeauna asociat cu Satana, din mai multe motive. În primul rând, mulţi autori argumentează faptul că cuvântul Satana derivă din cuvântul Saturn. În al doilea rând, Saturn e asociat cu culoarea neagră, la fel cum este şi Satana. În al treilea rând, anticii considerau că Saturn-ul este cea mai îndepărtată planetă de Soare, Soarele fiind asociat cu principiul binelui. Saturn este corpul ceresc cel mai puţin expus razelor solare şi este astfel asociat cu principiul răului. În ultimul rând, marele zeu Pan, zeitatea cu coarne, l-a reprezentat pe Saturn în păgânismul antic. Această creatură, pe jumătate om şi pe jumătate ţap, e considerat a fi strămoşul lui Satan.

În ciuda cunoaşterii faptului că Saturn era asociat cu maleficul, societăţile secrete au făcut din venerarea sa lucrul necesar pentru a obţine iluminarea. El este contraponderea necesară al principelui binelui. Anumiţi autori masonici îl asociază pe Saturn cu Satana: “Saturn este în opoziţie cu Jupiter; simbolul său este o cruce situată deasupra Lunei. El este Satana, funcţia sa fiind aceea de a pedepsi şi de a ţine în frâu pasiunile sălbatice ale omului primitiv”, afirmă J.S. Ward în lucrarea sa “Francmasonerie şi zeii străvechi”.

Într-un articol din ianuarie 2015 (Hexagoanele bizare de pe planeta Saturn ascund un mare secret: pe Saturn s-ar putea să se afle o imensă “poartă stelară” care ne leagă cu centrul galaxiei noastre, dar şi cu galaxia Andromeda!), prezentam ipoteza ca pe planeta Saturn să se afle o mare „poartă stelară” care să ne lege atât de centrul galaxiei noastre, dar şi de galaxia Andromeda.

Interesant e faptul că, în multe civilizaţii vechi, Saturn este numit drept “soare”. Numele uzual al lui Saturn în astronomia caldeeană a fost “Alap-Shamas”, însemnând “steaua Soarelui”. Autorul latin Caius Hyginus (64 î.Hr.-17 d.Hr.) a scris că Saturn mai este cunoscut şi sub numele de “Soare”. În textele astrologice babiloniene, cuvântul “Shamash” a fost folosit pentru a desemna planeta Saturn; prin cuvântul “Soare”, astrologii babilonieni înţelegeau de fapt “steaua Soarelui”, adică planeta Saturn. Un alt nume babilonian pentru Saturn este “Ninib”, care străluceşte “la fel ca Soarele”. El era cunoscut ca “UT-GAL-LU”, “marele Soarele al furtunilor”. Grecii denumeau planeta Saturn drept “Phaenon”, adică “strălucitoarea”. De ce a purtat Saturn toate aceste nume? Pentru că se crede că, în trecutul omenirii, Saturn a fost o stea care a explodat şi apoi s-a transformat în planetă.