Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Autorităţile americane vor să pregătească lumea pentru un “atac al zombilor”. Încă o manipulare a Ocultei Mondiale…

223

blankÎntr-un articol din iulie 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/agentia-de-situatii-de-urgenta-din-sua-ce-apartine-de-guvern-se-pregateste-pentru-invazia-extraterestrilor/) scriam cum FEMA (Agenţia Federală pentru Situaţii de Urgenţă din SUA) pregăteşte populaţia pentru o eventuală invazie a extratereştrilor. Ei bine, aceeaşi agenţie încearcă să pregătească populaţia pentru o posibilă invazie a… zombilor! Da, aţi citit bine cuvântul “zombi”, iar ştirea nu e o glumă, ci apare pe site-ul cotidianului The Bellingham Herald.

Coordonatorul programului, Robin Allbrandt, spune că “un lucru excitant în legătură cu zombii îl reprezintă faptul că tinerii s-ar implica în asemenea proiecte.” Desigur că tinerii sunt cei mai excitaţi de această idee, pentru că Hollywood-ul a avut grijă să introducă în mintea tinerilor (şi nu numai a lor) că o invazie a zombilor este una iminentă. Citez doar câteva din producţiile de succes ce au ca temă “apocalipsa zombi”: “28 Days Later” (2002), “Zombieland” (2009), “Dead Alive” (1992), “Dawn of the Dead” (2004), “Return of the Living Dead” (1985) sau “Shaun of the Dead” (2004).

Acelaşi Robin Allbrandt ne mai spune că “agenţiile publice fac planuri meticuloase pentru o serie de dezastre şi crize, dar planurile merg cel mai bine atunci când indivizii se pregătesc pentru cel mai de coşmar eveniment posibil”. Din acest eveniment, eu înţeleg că FEMA ia în serios pericolul unei invazii zombi! Cei care participă la planul FEMA împotriva zombi trebuie să aibă la ei mai multe haine de schimb, apă proaspătă, un stoc de medicamente şi lanterne de urgenţă.

Părerea mea e că se ştie foarte bine că aceşti zombi nu există. Dar – şi există un dar – zombii reprezintă de fapt o metaforă pentru starea de manipularea şi control la care vrea să ne aducă Oculta Mondială pe noi, oamenii. Iar lucrul acesta ni se bagă subtil în subconştient, nu doar prin producţii cinematografice de succes, ci şi prin participarea la eventuale situaţii reale, cum este acest exerciţiu FEMA.

Orgoni Crystal