Au fost înregistrate primele imagini dincolo de moarte! Iată cum arată lumea morţilor: cu munţi, văi, fluvii, mări, clădiri, oraşe etc! Exact ca pe Pământ, dar într-un univers paralel!


planeta lumea de dincoloExistă în lume mai mulţi cercetători care încearcă să descopere ce se află dincolo de moarte, prin captarea vocilor sau a imaginilor video ale persoanelor care au decedat şi care sunt, într-un fel sau altul, capabile să comunice cu lumea noastră. Dintre aceştia îi amintim pe Klaus Schreiber şi Hans Otto Konig. La un congres internaţional la Milano, în iunie 1986, în faţa a două mii două sute de participanţi, Hans Konig a prezentat o serie de diapozitive făcute pe baza lucrărilor lui K. Schreiber. Printre fotografii, multe erau ale defuncţilor din familia lui K. Schreiber, dincolo de moarte! Primele imagini din lumea cealaltă! E fantastic, de necrezut! Şi totuşi, par a fi adevărate!

Profesorul Ernest Senkowski de la Şcoala Superioară Tehnică din Mainz a reuşit să construiască un adevărat laborator de captare a imaginilor dincolo de moarte; imaginile ajung pe un ecran de televiziune şi pot fi reproduse de o videocameră. Rezultatul? Au putut fi observate două peisaje împădurite, puţin vagi. Un peisaj muntos cu o vale. Apoi se vede un fel de planetă, mai mare decât Luna noastră, înălţându-se pe cer, deasupra orizontului. Pe urmă, un fel de oraş, înapoia căruia curge un fluviu, numit „Fluviul Veşniciei”, iar în centrul ecranului se înalţă silueta unei clădiri mai mari decât celelalte. Acesta este centrul emiţător pentru transcomunicaţii cu Pământul.

Dar secvenţa cea mai emoţionantă şi de departe cea mai clară, era imaginea bustului unei fete în centrul ecranului, cu faţa la spectatori. Înapoia ei marea – echivalentul unei mări în lumea cealaltă. Se vedeau perfect mişcarea valurilor şi a talazurilor care se izbeau de malul acela. Această tânără se vedea cu mâna dreaptă la gură şi trimitea un sărut spectatorilor şi celor pe care-i lăsase pe Pământ. Toate aceste imagini corespundeau celui de-al treilea nivel, căci se pare că existe mai multe niveluri în lumea de dincolo.

Vă vine să credeţi? Oricum, dacă vă aduceţi aminte, în 2012 scriam acest articol (O idee fantastică: omul, în momentul morţii, se va naşte automat în alt Univers paralel!) în care arătam o idee ce pare incredibilă, dar nu şi imposibilă: la moartea unui om, acesta nu ajunge nici în paradis şi nici în iad, şi nici nu se reîncarnează, ci pur şi simplu ajunge în alt Univers, poate într-un univers paralel. Odată cu moartea în acest Univers, în acel moment el se va naşte în alt Univers. Acolo, el va petrece o anumită perioadă de timp, după care va muri şi se va renaşte într-un nou Univers. Şi ciclul poate continua astfel, la infinit…


Lasă un comentariu