Au apărut zvonuri îngrijorătoare conform cărora cel de-al treilea război mondial ar putea începe pe 21 august 2014, prin atacarea Iranului de către Israel! Elita globală a planificat tot?

6.487 vizualizari

Iran cel de-al treilea razboi mondialAcum, în iunie 2014, toată lumea este atentă la posibilitatea izbucnirii unui război între Rusia şi Ucraina, care, dacă s-ar întâmpla, ar interveni şi forţele occidentale, şi atunci ar putea începe cel de-al treilea război mondial. Dar, oare nu e prea matur să ignorăm şi să ne îndepărtăm de o altă posibilitate de izbucnire a unui conflict mondial? Am uitat prea repede posibilitatea atacării Iranului…

Într-un clip video postat pe YouTube de la autorul „autum vose”, acesta afirmă că cel de-al treilea război mondial ar putea izbucni pe 21 august 2014, cu un atac asupra Iranului. Pentru aceasta, Illuminati se va folosi de Israel pentru a ataca Iranul, şi asta pentru că elitei globale nu-i pasă nici de poporul israelian, nici de cel iranian, nici de cel american… în general, elitei globale nu-i pasă de nimeni! Citez din descrierea videoclipului:

„Unii spun că Israelul trebuie să lovească Iranul de 21 august 2014. În timp ce nimeni nu știe când va începe exact cel de-al treilea război mondial, este aproape sigur că el va începe în curând. Elita globală joacă un simplu joc. Noi suntem doar nişte pioni în jocul ei. Ea crede că numărul oamenilor este mult prea mare și, de aceea, are nevoie de un impuls pentru afacerile ei. Elita organizaţiei Illuminati a decis deja. Ea se va folosi de această criză pre-planificată pentru a ataca Iranul și, eventual, de acolo va izbucni un război mondial. Elita globală are planuri mari pentru țara lui Israel, dar nu pentru israeliții de rând. Cei din familia Rothschild nu sunt evrei, ci sioniști, şi au planuri de a creare a guvernului mondial”.

Într-un articol postat pe 20 martie 2014 (Israelul şi-a pregătit anul acesta 3 miliarde de dolari pentru a ataca Iranul! În 2014 toată lumea a înnebunit de vrea să declanşeze războaie!?) arătam cum în bugetul pe 2014 al armatei Israelului sunt prevăzuţi circa 3 miliarde de dolari, ce pot fi folosiţi pentru o eventuală acţiune militară în Iran, aşa că posibilitatea atacării Iranului anul acesta este destul de mare…