Astronom brazilian amator: „Un obiect ceresc necunoscut a invadat sistemul nostru solar, fiind monitorizat de telescoape”

5.140 vizualizari
Imagine: captura videoclip YouTube

Conform declarațiilor unui astronom amator brazilian, pe nume Tio Abadom, un corp ceresc a invadat sistemul nostru solar, el fiind monitorizat de telescoapele spațiale și telescoapele terestre din întreaga lume. Obiectul necunoscut este în prezent situat în apropierea planetelor Jupiter și Saturn și pare să accelereze în viteză.

Coincidență sau nu, dar săptămâna trecută, un fenomen ciudat a fost surprins în Trenton, New Jersey (SUA) de Alonzo Ent, care a fost capabil să surprindă un obiect ceresc aproape de Soare. Alonzo, care este un cameraman cu experiență, a spus: „Se mișca foarte repede și, deși era foarte dificil să mă concentrez, am putut să-l înregistrez timp de câteva minute. A durat doar aproximativ 5 minute și apoi a dispărut”.

Deși Tio Abadom vorbește despre celebra planetă Nibiru, ne-am putea întreba mai bine dacă ar putea fi o navă-mamă extraterestră gigantă.

Întrebarea care o ridică astronomul Tio Abadom este următoarea: „S-ar putea ca ceea ce se întâmplă acum pe Pământ (pandemie de coronavirus) să aibă vreo legătură directă cu prezența acestui obiect spațial imens neidentificat?” Trebuie doar să așteptăm noi evoluții privind mișcarea acestui obiect spațial, ce dimensiuni are şi cu ce viteză. Totuşi, o fi poate un asteroid necunoscut? O cometă?

Imagine: captura videoclip YouTube

Sursa articolului: captura videoclip YouTube