Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Articol devastator în „ZeroHedge”: Globaliştii nu-şi pot impune „Marea Resetare Mondială” din cauza opoziţiei Americii! Ce planuri secrete mai au ei?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankFoarte interesant este articolul publicat pe 16 aprilie 2021 pe celebrul site independent zerohedge.com. În el se spune că globaliştii se îndreaptă spre un eşec răsunător în legătură cu planul lor din 2020 privind „Marea Resetare”, şi asta datorită datorită rezistenţei SUA, ţară pe care globaliştii n-o pot controla şi subjuga total, oricât de mult ar încerca.

Iată câteva idei din acest articol, din care am încercat să fac un rezumat:

* Conservatorii americani au fost un spin pentru globaliști de generații și adevărul e următorul: o societate globalistă nu poate exista cu idealurile conservatoare în același timp şi în același loc – este imposibil.

* Conservatorii cred în piețe libere, în libertate individuală, în libertate de exprimare, în drepturi inalienabile de proprietate privată, în dreptul la autoapărare, în dreptul la autodeterminare, în libertatea religiei și în principiul neagresiunii („noi nu vă vom face rău decât dacă încercați să ne faceți rău”). Niciunul dintre aceste idealuri nu poate exista într-o lume globalistă, deoarece globalismul înseamnă urmărirea unei tiranii complet centralizate.

* Există oameni pe această planetă care nu sunt mulțumiți doar să-și trăiască viața şi să aibă grijă de familiile lor. Ei doresc puterea asupra tuturor celorlalți. Vor cu disperare controlul asupra tuturor și se vor folosi de orice mijloace la dispoziția lor pentru a o obține. E ca un fel de dependență de droguri – globaliștii sunt ca niște dependenți de droguri, vor şi mai multă putere.

* Globaliştii spun că sunt „filantropi”, că ei „știu ce este mai bine” pentru noi. Se cred superiori și, prin urmare, este „destinul” lor să dicteze și să gestioneze societatea umană, pentru „binele mai mare” al tuturor. Dar, când ne uităm la metodele lor, devine tot mai clar că ei nu au nicio aspirație nobilă, nu au empatie sau onoare. Nu le pasă de ființa umană, de mediul înconjurător, sau de societate în general. Le pasă doar de ei înșiși și de iluziile lor de măreție. Acești oameni sunt un cancer pentru restul civilizației.

* Filantropii adevărați nu ar avea o problemă dacă cineva nu ar vrea să accepte „caritatea” lor, dar psihopații au o problemă dacă ceilalţi le resping ideologia. Restul oamenilor trebuie să fie obligaţi să se conformeze; agenda lor funcționează numai dacă toţi depun armele.

* Din păcate pentru globaliști, Marea Resetare pe care şi-o doreau din 2020 nu funcționează pentru ei peste tot. În SUA, agenda lor a eșuat lamentabil în comparație cu Asia și o mare parte din Europa.

* Şeful Forumului Economic Mondial, globalistul Klaus Schwab, amintea în 2020 că pandemia de Covid-19 este „oportunitatea perfectă” de a împinge mai departe planurile globaliste pentru o resetare totală a economiei și a societății umane. Pentru globalişti, criza este un panaceu, o poartă spre versiunea lor despre o lume mai bună. Globaliştii iubesc pandemia, nu sunt deranjați de aceasta.

* Problema este că această pandemia nu a fost suficient de puternică şi nu a îngrozit suficient de mulți oameni, aşa cum şi-ar fi dorit globaliştii. Se aşteptau să moară mult mai mulţi oameni de Covid-19, circa 2-3% din populaţie, dar victimele de Covid-19 au fost o dezamăgire pentru globaliști, cu o mică rată a mortalității de aproximativ 0,26%.

* În loc să se retragă din schema Marii Resetări, globaliștii continuă să apese pe acceleraţie. De ce? Pentru că nu au altă opțiune. Dacă se retrag acum, s-ar putea să nu aibă niciodată o altă șansă de a implementa un plan de centralizare mondială.

* Dacă rata mortalității ar fi fost dramatic mai mare decât cea actuală și Covid-19 ar fi reprezentat o amenințare dramatică asupra oamenilor, atunci poate că, ajutându-se de frică şi panică, globaliştii ar fi reuşit să-şi impună mai bine planurile.

* Dar, narațiunea fricii se destramă. Există state în SUA care se deschid – de exemplu, în Texas, unde nu se mai cere purtarea măştilor. În Montana, s-a adoptat legi care interzic aplicarea pașapoartelor medicale; chiar și marile corporații nu au voie să solicite pașapoarte de vaccinare de la clienți sau angajați.

* Nu mai ține șmecheria. Globaliștii vor avea nevoie de o altă criză ca să-şi pună în aplicare planurile. Dar, cum va arăta următoarea criză? Există deja semnele.

* Mutații ale coronavirusului. Mass-media oficială deja vorbeşte non-stop de mutaţii ale noului coronavirus. Auzim zilnic despre variantele britanice, sud-africane și braziliene, spunându-se că aceste tulpini vor fi mai infecțioase și mai mortale decât virusul original. Încă nu există nicio dovadă care să confirme acest lucru, dar globaliștilor vor doar să introducă ideea în capul oamenilor. Vor doar să reînvie frica.

* E posibil ca această strategie să eșueze, cel puțin în SUA. Prea mulți americani sunt conștienți de acest joc și o nouă amenințare cu virusul nu va avea același efect cum a fost în primele luni ale pandemiei. Niciunul dintre noi nu știa cu adevărat la ce ne confruntam atunci și era normal să fim preocupaţi. Astăzi, încercările mass-mediei de a amplifica frica vor fi ineficiente, dar, desigur, se va încerca în continuare.

* Revoltele ale cetăţenilor de culoare. (Subiectul acesta nu e de actualitate decât în SUA, nu şi în celelalte state ale lumii, aşa că n-am să vorbesc despre el).

* Cyber ​​Poligon. Așa cum simularea Event 201 (octombrie 2019) a unei pandemii de coronavirus a precedat realitatea cu doar două luni înainte, există îngrijorări că următorul eveniment de simulare al Forumului Economic Mondial va fi, de asemenea, un precursor al unei alte crize.

* Cyber ​​Polygon este un joc de război organizat de Forumul Economic Mondial în luna iulie 2021 (vedeţi AICI), menit să simuleze un atac cibernetic major asupra lanțului global de aprovizionare și a sistemului economic. În 2020 au avut loc discuții nesfârșite în mass-media, despre temerile atacurilor cibernetice din partea Rusiei, Chinei, Iranului și chiar a Coreei de Nord.

* În ceea ce privește amenințările lanțului de aprovizionare, un atac cibernetic nu ar putea face mai mult rău decât să perturbe transportul maritim global. În martie 2021, a avut loc un blocaj pe o rută de transport maritimă importantă, Canalul Suez, care a perturbat comerţul mondial. Dar, un atac reușit asupra burselor de valori din lume, precum Wall Street, ar putea fi devastator. Trebuie să urmărim cu atenție acest eveniment, deoarece acesta ar putea fi conceput pentru a preceda un atac cibernetic devastator în anul 2021.

* Tensiunile globale de război. Mass-media oficială și administrația Biden sunt foarte preocupate în a turna gaz pe foc, încercând să sporească tensiunile actuale dintre Rusia şi Ucraina. De asemenea, se amplifică tensiunile dintre Iran și Israel, precum şi dintre China şi Taiwan.

* Există multe avantaje pentru globaliști în crearea războaielor regionale și atragerea americanilor în conflicte inutile. De exemplu, amenințarea războiului ar putea fi folosită pentru a institui un nou proiect.

* Concluzia este următoarea: America este ținta principală a globaliștilor, deoarece SUA este singura ţară care poate opri Marea Resetare.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu