Armele nucleare folosite de vechii hinduşi acum 7.000 de ani şi care au ucis peste 1 miliard de oameni…


Se spune că există o mulțime de cunoștințe tehnologice avansate care sunt descrise în manuscrisele sanscrite, dintre care 80% din ele nici măcar nu au fost încă traduse.

De exemplu, în perioada lui Dwapara Yuga (anul 5000 î.Hr.), a existat o dispută între Kaurava și Pandava, ce s-a transformat în războiul sângeros povestit în lucrarea „Mahabharata”, care a avut loc în Kurukshetra, într-o zonă de 130 kmp. Aproape toate regatele Indiei și-au trimis cei mai buni războinici (chiar și din Mexic, potrivit unor cercetători indieni, denumirea sanscrită a Mexicului este Makshika, unul dintre regatele transoceanice din Bharat menționate în textul antic).

Potrivit epopeii „Mahabharata”, 1,66 miliarde de războinici au murit în conflict. Ulterior a izbucnit un război civil între Vrishnis și Andhakar, care a dus la moartea a 50.000 de războinici într-o singură zi. Vă întrebaţi cum de 1,66 miliarde de războinici au fost uciși în doar 18 zile și 50.000 de luptători într-o singură zi?

Epopeea „Mahabharata” ne povestește de tehnologii avansate precum „arme cerești”, Vimanas (farfurii) zburătoare, bărbați în costume spațiale, călătorii spațiale, clonare umană, fertilizarea in vitro, inseminarea artificială etc. Toate aceste tehnologii au fost furnizate conform textelor vedice de către zei (Brahma, Vishnu, Shiva și Shakti) și semizei (Indra, Vayu, Yama și Aswini).

Mai multe dintre „armele cerești” descrise au capacități distructive diferite. Armele cerești folosite în „Mahabharata” ar putea fi considerate arme de distrugere în masă în terminologia modernă a armelor. Până la folosirea în 1945, la Hiroshima și Nagasaki, a bombelor nucleare, lumea modernă nu își dăduse seama că unele dintre armele cerești din „Mahabharata” erau, probabil, arme nucleare.

Câteva detalii despre armele folosite în războiul descris de „Mahabharata”, şi care ar putea fi arme de natură nucleară:

Brahmastra este considerată o armă mai letală în comparație cu altele, existând anumite restricții pentru utilizarea ei.

Brahmashirsha Astra – conform textelor antice, arma ar trebui să fie de patru ori mai puternică decât Brahmastra. De fapt, își ia numele de la Brahma, creatorul. Se presupune că are puterea celor patru capete Brahma de la vârf. Distrugerea datorată acestei arme este similară cu o bombă cu hidrogen sau cu o bombă cu hidrogen termonucleară.

Narayana Astra – conform detaliilor oferite, Narayana Astra are capacitatea de a trage constant mii de rachete devastatoare. Însă, arma aceasta poate fi folosită doar o dată în viață.

Bhargava Astra – Textele antice descriu că, după utilizare, lumea va pieri fără a lăsa măcar cenușă în urmă. Cu toate acestea, are şi o parte bună: poate neutraliza armele Brahmaastra și Brahmashirsha Astra. Dar, când este utilizată pentru distrugere, arma poate face apa oceanului să fiarbă și munții să plutească în aer.

Brahmanand Astra – poate provoca distrugerea întregului Univers.

Interesant este că în 1938, oamenii de știință germani care au lucrat pentru Hitler l-au invitat pe Brahmasri Dandibhatla Vishwanatha Sastry din Rajamahendravaram pentru a-i ajuta să decodeze mantrele antice Rahasya, pe care germanii le-au studiat pentru a-și dezvolta tehnologiile de război. Viswanatha Sastry a fost un copil minune care a studiat foarte mult vechile texte antice indiene.

Se ştie că Hitler și naziştii au fost interesați de India și Tibet, trimiţând acolo mai multe expediții începând cu anii ’30, pentru a aduna informațiile științifice cu privire la anumite arme avansate provenind din India antică.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock