Armata Americană lucrează la un microcip care, introdus sub piele, poate detecta virusuri ucigaşe

  •  
  •  
  •  
  •  

Agenția de Proiecte Avansate a Pentagonului (DARPA) lucrează la un vaccin anti – Covid care va funcționa pe toate variantele și a dezvoltat un microcip implantabil care spune că va monitoriza în mod continuu corpul uman pentru semne ale virusului.

Colonelul în rezervă Matt Hepburn, medic militar infecţionist, responsabil de echipa DARPA ce luptă împotriva pandemiei de coronavirus, a demonstrat tehnologia. Ținând un flacon de gel asemănător unui țesut verde, care conține microcipul, Hepburn a spus: „Îl pui sub piele și ea îți spune că există reacții chimice care se petrec în interiorul corpului, iar acest semnal înseamnă că veți avea parte de simptome mâine. Este ca un indicator de verificare a motorului”, a adăugat Hepburn, menționând că cei care vor avea microcipul vor primi semnalul, apoi îşi vor autoextrage sânge și se vor testa pe loc.

„Putem avea aceste informații în 3 până la 5 minute”, a continuat Hepburn, adăugând că acest lucru ne-ar putea ajuta să oprim infecția.

Hepburn a mai spus, de asemenea, că DARPA a dezvoltat un filtru pentru a elimina virusul din sânge printr-un aparat de dializă, iar FDA (Agenţia Americană a Medicamentului) l-a aprobat, fiind deja utilizat deja la 300 de pacienți.

Omul de știință al Pentagonului, Dr. Kayvon Modjarrad, a subliniat, de asemenea, că Armata Americană dezvoltă un vaccin unic anti – Covid, spunând că „nu este science fiction, ci un fapt științific. Avem instrumente, avem tehnologie, pentru a face acest lucru chiar acum”, a spus el, explicând că scopul este de a-i proteja pe oameni împotriva virusurilor potențial mortale care nici măcar nu au apărut încă: „Vom fi protejaţi împotriva virusurilor ucigașe pe care încă nu le-am văzut sau nici măcar nu le-am imaginat”, a declarat Modjarrad.

Anunțul DARPA privind tehnologia implantabilă a microcipului legată de virus și de apariţia unui vaccin universal va alimenta preocupările pe care mass-media oficială le descrie continuu drept „teorii ale conspirației”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): cbsnews.com

Videoclipul YouTube îl puteţi viziona AICI.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner