Armata Americană îi consideră „extremişti religioşi” pe creştinii evanghelici şi catolici, alături de Al Qaeda şi Ku Klux Klan! O nouă diversiune marca Illuminati-Rockefeller…

2.461 vizualizari

Un scandal imens a izbucnit în Armata Americană, aşa cum putem afla de la Radio Fox News: creştinii evanghelici şi catolicii americani au fost trecuţi de Pentagon pe lista organizaţiilor religioase extremiste, la acelaşi nivel cu organizaţiile teroriste Al Qaeda şi Ku Klux Klan.

Cel puţin câţiva zeci de membri ai Congresului American au semnat o petiţie prin care cer Secretarului de Stat al Apărării să retragă şi să-şi ceară scuze creştinilor evanghelici şi catolici care au fost etichetaţi drept grupuri religioase extremiste. Republicanul Doug Lamborn, liderul congresmanilor revoltaţi, crede că ceea ce a făcut Armata Americană este ceva incredibil. Materialul propagandistic al Pentagonului a fost prezentat soldaţilor care au participat la o sesiune de antrenament în anul 2012. Pe acest material (pe care îl puteţi vedea în imaginea de la sfârşitul articolului), intitulat extremismul religios, alături de organizaţii teroriste cunoscute (ca Al Qaeda sau Ku Klux Klan), apar şi organizaţii religioase paşnice ca Biserica Catolică din SUA sau Bisericile creştine evanghelice.

Purtătorul de cuvânt al Armatei, George Wright, a declarat că acesta a fost un incident izolat, ce nu a fost coordonat de Armată, nereflectând politica sau doctrina ei.

P.S. Haideţi să vă spun care este părerea mea. Eu cred că în spate se află mâna unor iluştri membri Illuminati, cei care fac parte din familia Rockefeller. Aceştia, ca şi întreaga organizaţie Illuminati, îşi doresc să distrugă din interior creştinismul şi să creeze o unică religie globală, care să se închine lui Lucifer. Aşa că s-a creat Consiliul Naţional al Bisericilor (din SUA) şi Consiliul Mondial al Bisericilor, care au rolul de a uni toate mişcările creştine sub o singură umbrelă (ăsta e scopul declarat)…dar, de fapt, scopul lor secret principal este acela de a distruge creştinismul. Rockefeller a reuşit să racoleze o mulţime de pastori, cărora le-au fost „spălate creierele” în seminarii creştine pe care tot Rockefeller le controlează pe teritoriul SUA, ca Union Theological Seminary, Rochester Theological Seminary şi altele. Pastorii ieşiţi din aceste seminarii vor deveni avocaţi ai globalizării, a instituirii unei singure religii mondiale.

Aşa că…cei de pe „lista neagră” a Armatei Americane sunt cei care nu fac parte din Consiliul Naţional al Bisericilor din SUA. E simplu şi clar. Asta arată că o bună parte din Armata Americană este contaminată de virusul Illuminati. Precum v-am mai spus şi alte dăţi: Illuminati n-au cum să controleze toate autorităţile (ar fi prea greu pentru ei, plus că există şi o mulţime de oameni cinstiţi, care nu şi-ar vinde sufletul pentru nimic în lume). Dar e destul să aibă câţiva oameni de nădejde în posturi-cheie…