Are legătură retragerea papei Benedict al XVI-lea cu cel de-al treilea secret de la Fatima? Se ascunde papa de potopul declanşat de prăbuşirea unui asteroid?

9.653 vizualizari

Despre demisia papei Benedict al XVI-lea (https://www.lovendal.ro/wp52/misterul-demisiei-papei-benedict-al-xvi-lea-se-retrage-si-el-impreuna-cu-alti-oameni-importanti-ai-planetei/) au început să se facă deja o mulţime de speculaţii. Dacă nu se mai întâmpla ceva deosebit în viitor, eu consider această retragere drept evenimentul nr.1 al anului 2013. Oricum, un lucru este clar: din ce în ce mai puţini oameni încep să se îndoiască de faptul că papa ar fi demisionat din cauza stării sale de sănătate precare.

Astăzi, vom vorbi despre prima posibilă explicaţie a demisiei papei (şi care are legătura cu ipoteza mea conform căreia o mulţime de mari oameni ai lumii şi-au anunţat demisiile în ultima perioadă – https://www.lovendal.ro/wp52/persoane-foarte-importante-din-elita-globala-au-demisionat-in-ultimele-zile-simt-aici-o-teorie-a-conspiratiei/): retragerea într-un buncăr subteran, de frica unui dezastru natural, probabil un potop.

Precum se ştie, în 1917, mai mulţi copii au primit trei mesaje de la Fecioara Maria; aici ne vom referi la ultimul secret care, oficial, ar fi fost dezvăluit lumii în anul 2000. În el se vorbeşte despre persecutarea creştinilor în secolul al XX-lea. După publicarea sa, cardinalul Ratzinger, viitorul papă Benedict al XVI-lea, a scris un comentariu în care şi-a arătat dezamăgirea. După o citire atentă, el a spus: „Prin publicarea celui de-al treilea secret, niciun mare mister nu este relevat şi niciun viitor nu este dezvăluit”.

Dar, chiar acesta e cel de-al treilea secret, sau a fost el modificat pentru a nu şoca prea tare lumea? Sau poate o bună bucată din el a fost ignorat, pentru ca opinia publică să nu cunoască amănuntele terifiante a ceea ce va veni. Avem mai multe indicii aici. În 1980, papa Ioan Paul al II-lea, a spus într-un interviu cu privire la cel de-al treilea secret: „Datorită gravităţii conţinutului său (…) există un mesaj în care se spune că bucăţi întinse de pe Terra vor fi inundate, că milioane de oameni vor muri (…) nu ne dorim să publicăm mesajul secret. Mulţi vor să cunoască din curiozitate, dar e periculos să satisfacem curiozitatea, dacă ştim că nu putem face nimic împotriva catastrofei ce a fost prezisă. Ce putem face? Să ne rugăm şi să lăsăm totul în mâinile Maicii Domnului.”

Interviul de mai sus al papei Ioan Paul al II-lea, arată că în anul 2000 n-a fost dezvăluit niciodată secretul cel real, pentru că în el nu se găsesc menţiuni privind devastarea Pământului. Lucia, fata care a primit împreună cu ceilalţi copii dezvăluirea de la Maica Domnului şi care a scris cel de-al treilea secret, a recunoscut că este vorba de ceva despre care s-a scris în Apocalipsa lui Ioan, în capitolul 8. Şi, dacă ne uităm puţin în Apocalipsa capitolul 8, putem citi următoarele versete:

„8. A trâmbiţat, apoi, al doilea înger, şi ca un munte mare arzând în flăcări s-a prăbuşit în mare şi a treia parte din mare s-a prefăcut în sânge;
9. Şi a pierit a treia parte din făpturile cu viaţă în ele, care sunt în mare, şi a treia parte din corăbii s-a sfărâmat.
10. Şi a trâmbiţat al treilea înger, şi a căzut din cer o stea uriaşă, arzând ca o făclie, şi a căzut peste izvoarele apelor.
11. Şi numele stelei se cheamă Absintos. Şi a treia parte din ape s-a făcut ca pelinul şi mulţi dintre oameni au murit din pricina apelor, pentru că se făcuseră amare.
12. Şi a trâmbiţat al patrulea înger; şi a fost lovită a treia parte din soare, şi a treia parte din lună, şi a treia parte din stele, ca să fie întunecată a treia parte a lor şi ziua să-şi piardă din lumină a treia parte, şi noaptea tot aşa.
13. Şi am văzut şi am auzit un vultur, care zbura spre înaltul cerului şi striga cu glas mare: Vai, vai, vai celor ce locuiesc pe pământ, din pricina celorlalte glasuri ale trâmbiţei celor trei îngeri, care sunt gata să trâmbiţeze!”

Aşadar, aceste versete pare a se referi la prăbuşirea unui asteroid pe Pământ, care, dacă ar fi de dimensiuni impresionante, ar provoca în lume un adevărat potop, şi ar ridica pe cer un nor imens rezultat în urma impactului, împiedicând astfel să mai pătrundă lumina Soarelui şi a astrelor. Cum papa Ioan Paul al II-lea vorbea de un potop şi cum Lucia spune că cel de-al treilea secret ar putea avea legătură cu cel de-al 8-lea capitol din Apocalipsa lui Ioan, e posibil că cel de-al treilea secret de la Fatima să prevadă în viitor prăbuşirea unui asteroid imens pe Pământ, care să producă un potop devastator. Când se va întâmpla asta? Nu se ştie. Dar oare papa Benedict al XVI-lea a cunoscut lucrul acesta şi de aceea şi-a anunţat retragerea din scaunul pontifical? Habar n-am, dar totul e posibil…