Antonia, nu ne poţi păcăli! Prin tatuajul tău de pe mâna stânga – „ochiul Illuminati” -, arăţi încă o dată că eşti vândută francmasoneriei!

9.603 vizualizari

antonia ochi IlluminatiDe-a lungul timpului, am fost printre primii din România care am atras atenţia asupra faptului că şi cântăreţii din România (urmând modelul celor din străinătate), adoptă adoptă simboluri care ţin de francmasonerie şi Illuminati. De exemplu, despre faptul că celebra Antonia adoptă în spectacolele şi videoclipurile sale simboluri ale Ocultei Mondiale, am vorbit pe larg în cadrul acestui articol din ianuarie 2013 (Până şi frumoasa şi talentata cântăreaţă Antonia este păpuşă Illuminati! Îşi declară artista ataşamentul ei pentru Illuminati?). De ce spuneam acest lucru? Pentru că pe pagina oficială a Antoniei de acum 2 ani, puteam vedea 2 fotografii, în care artista ţine un ochi închis, la fel ca Lady Gaga, expunând astfel “ochiul atotvăzător” sau “ochiul lui Horus”, unul din simbolurile preferate ale francmasoneriei şi ale organizaţiei Illuminati. Apoi, într-unul din cântecele sale, „Marionette” (adică „Marioneta”), Antonia cânta următoarele versuri, care ascund o declaraţie de ataşament faţă de Illuminati: „Vreau să mă controlezi /Atât de nemilos, / Poţi să mă învârţi cum vrei, dar numai nu-mi da drumul, / Vreau să fiu păpuşa ta pe sfoară, / Simt atâta putere când mă controlezi, / Vreau să fiu marioneta ta, marioneta ta, marioneta ta”.

Ei bine, Antonia continuă să adopte simbolistica Illuminati şi nu foarte demult ea şi-a făcut un tatuaj pe un braţ, în care se poate observa un ochi! Mai poate avea cineva vreun dubiu despre apartenenţa Antoniei? Dar să vedem ce declara artista despre acest tatuaj. Citez un articol din iunie 2014 de pe site-ul mtv.ro

Artista le-a arătat şi fanilor de pe Facebook alte două dintre desenele sale: o fundiţă pe mâna dreaptă şi un ochi pe mâna stângă, chiar la încheietură. Dacă fundiţa a fost apreciată de admiratorii Antoniei, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre ochi, care i-a luat prin surprindere pe mulţi dintre prietenii ei virtuali. Unii au speculat că ar fi un simbol al masoneriei, alţii că ar fi chiar ochiul ei, dar cu toţii au căzut de acord că acest tatuaj nu este chiar cea mai inspirată decizie a Antoniei.

Cântăreaţă a explicat într-o discuţie cu fanii pe o reţea de socializare semnificaţia acestui tatuaj: „Pe mâna dreaptă am o fundiţă, pe stânga ochiul meu cu nişte petale şi o lacrimă. Mă reprezintă, pentru că sunt o fire sensibilă. Pe piciorul stâng, jos, numele Mayei scris, iar pe dreptul o notă muzicală pe care am făcut-o împreună cu Inna, în Mexic. Şi ea şi-a făcut la fel”, scria solista.

Ei bine, Antonia, nu ne poţi păcăli! Tot comportamentul tău de până în prezent, toate aceste simboluri şi versuri nu arată clar decât un singur lucru: faptul că eşti vândută organizaţiei Illuminati! Desigur, asta e opinia mea şi cred că am dreptul şi libertatea de a avea opinii libere. Singura mea întrebare este „cum”? Ai fost şantajată, forţată sau ai făcut-o de bună voie, ştiind că artiştii celebri din străinătate o fac şi ei?

P.S. Pentru cei care încă nu ştiu, reiau din nou semnificaţia ocultă a “ochiului lui Horus”:

“Horus, fiul lui Osiris şi a lui Isis, ce a mai fost denumit şi “Horus, cel care conduce cu doi ochi”. Ochiul său drept era alb şi reprezenta Soarele, iar ochiul său stâng era negru şi reprezenta Luna. Conform mitului, Horus şi-a pierdut ochiul său stâng atunci când s-a luptat cu fratele său cel rău, Seth, vrând să răzbune astfel omorârea lui Osiris de către Seth. Acesta din urmă i-a scos ochiul lui Horus, dar a pierdut lupta. Ochiul a fost pus înapoi, prin magie, de către Thoth, zeul scrierii, lunii şi a magiei. Horus i-a prezentat ochiul lui Osiris cel mort, care a renăscut în lumea subpământeană.