Antihristul ar putea veni în septembrie 2014, susţine un rabin evreu folosindu-se de Codul Bibliei!

  •  
  •  
  •  
  •  

rabin evreu AntihristRabinul Glazerson este un rabin evreu de renume, care a scris mai mult de 30 de cărți în limba ebraică, printre care și “Codul Torei”. Rabinul este, totodată, specialist în Gematrie sau Codul Bibliei. În videoclipul pe care îl puteţi viziona la finalul articolului (şi de unde m-am inspirat în alcătuirea acestui articol), rabinul Glazerson împărtășește descoperirea sa în “Codul Torei”. Dacă nu sunteți familiarizat cu Codul Torei, atunci pot să vă spun că acesta este un cod găsit în primele cinci cărți ale Bibliei ebraice. El poate fi găsit sărind peste un număr egal de litere prin textul original ebraic. Acest fenomen este numit “secvenţă echidistanţă a literelor”. Astfel, în Tora (Biblie) se pot găsi mesaje ascunse, sărind peste același număr de spații, rezultând astfel “cuvinte puzzle”. Un program de calculator a fost conceput pentru a căuta cuvinte-cheie ascunse în cod. Codul a verificat multe evenimente, ca de exemplu moartea lui Saddam Hussein, ascensiunea lui Hitler, aterizarea omului pe Lună, moartea lui Kennedy, alegerea lui Obama, războaie și multe altele.

Dar, Glazerson nu este un creștin; el este un rabin evreu care crede că într-o zi Mashiach (sau Mesia evreiesc) va reveni. Diferența este că creștinii văd în venirea lui Mashiach ca revenirea lui Antihrist. Deoarece evreii nu cred că Iisus este Dumnezeu, ei cred că acest Mashiach este “Mesia” cel oficial; creștinii, pe de altă parte, cred că Iisus a împlinit acest rol, “Mashiach” evreilor fiind Antihristul.

În videoclip, rabinul Glazerson ne vorbeşte de anul 5775 a calendarului evreiesc, atunci când Mashiach ar putea veni. În calendarul nostru, anul 5775 este cuprins între septembrie 2014 şi septembrie 2015. Pentru creştini, aceasta înseamnă că va veni Antihristul în această perioadă, cea mai rea fiinţă din întreaga Creaţie.

Interesant e faptul că într-un articol din august 2013 (“Cea de-a doua venire a Domnului pe Pământ ar putea avea loc pe 28 septembrie 2015, după patru eclipse de “Lună sângerândă”) spuneam că în anii 2014 şi 2015 vor avea loc 4 eclipse totale de Lună ce vor cădea de Paştele evreiesc şi de Sucot, şi atunci, în septembrie 2015 ar putea avea loc cea de a doua venire a lui Hristos pe Pământ.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu