Anonymous devine violent: ameninţă guvernul american cu bombe! Toţi oficialii americani, în frunte cu Obama, vor fi arestaţi

4.814 vizualizari

Un videoclip postat pe YouTube de organizaţia Anonymous a produs un adevărat şoc în mediul on-line. Această organizaţie ameninţă că „200 de kilograme de Nitroglicerină şi explozibili comerciali au fost ascunşi într-o clădire guvernamentală situată pe teritoriul SUA.” Omul cu mască de pe YouTube mai spune că „pe 5 noiembrie 2012, dispozitivul va fi detonat prin telecomandă, lăsând în urmă consecinţe grave.”

5 noiembrie 2012 e o dată foarte importantă pentru America: e exact cu o zi înainte de alegerile prezidenţiale din SUA. Videoclipul (pe care-l puteţi vedea în josul articolului) are în mod clar scopul de a portretiza „Anonymous” ca o ameninţare violentă. Contul de YouTube responsabil pentru uploadarea acestui video a fost creat de doar câteva zile şi, de atunci, a început să mai uploadeze alte videoclipuri în efortul de a prezenta Anonymous ca o organizaţie violentă. Ciudat e că, până în prezent, YouTube a permis ca acest videoclip sa rămână pe serverul lor, deşi alte videoclipuri cu conţinut mult mai puţin violent sunt retrase în doar câteva ore de la publicare.

Unii membri Anonymous s-au delimitat de această ameninţare violentă, spunând că e doar o încercare de discreditare a acestui grup. Totuşi, membrii Anonymous, prin intermediul acestui site (http://marchondcnov5th.wordpress.com/) au programat tot pentru 5 noiembrie o acţiune comună pentru a aresta pe toţi membrii Congresului american, pe preşedinte şi pe membrii Curţii de justiţie, pentru a se alege un „guvern al poporului”.

Se va întâmpla oare ceva violent în ajunul alegerilor prezidenţiale americane?

P.S. Pentru cei care nu ştiu, Anonymous este o grupare de hackeri care ar lupta împotriva guvernelor din întreaga lume care ar dori reprimarea libertăţii Internetului. Într-un articol din iulie 2012 (https://www.lovendal.ro/wp52/gruparea-anonymous-s-a-dat-de-gol-nu-lupta-pentru-noi-ci-tot-pentru-ei-este-creatia-cia-ului-si-a-ocultei-mondiale/), am bănuit că grupul nu ar reprezenta decât o creaţie a CIA-ului şi a Ocultei Mondiale, pentru a înşela încă o dată lumea.