Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Anonymous avertizează: Pentagonul va folosi în cel de-al treilea război mondial roboţi şi maşinării inteligente! Acest lucru ar duce la o devastare fără precedent!

  •  
  •  
  •  
  •  

anonymous-cel-de-al-treilea-razboi-mondialEvenimentele mondiale din ultimii ani au atins un prag și un punctul de fierbere periculos. Ceea ce la început era văzut doar o încăierare economică între Occident și Rusia, acum s-a ajuns la un conflict armat sângeros în Ucraina și la amplasarea de trupe americane în ţările din apropierea Rusiei, inclusiv în România.

Odată cu „primăvara arabă”, s-a acutizat şi conflictul din Siria, în care s-au confruntat tabere sprijinite de americani şi cele sprijinite de ruşi. SUA şi Rusia au obiective diferite aici: în timp ce ruşii îl sprijină pe preşedintele sirian Bashad al-Assad, americanii îl vor îndepărtat pe acesta de la conducerea ţării.

În lumina acestor evenimente globale, Anonymous a postat mai multe clipuri video, arătând inevitabila venire al celui de-al treilea război mondial, în care actorii principali vor fi şi ruşii şi Occidentul. Anonymous este un colectiv de hackeri care doreşte să protejeze Internetul de tentaţia autorităţilor de a-l restricţiona, dar, în acelaşi timp, luptă şi împotriva nedreptăților din lume și a regimurilor opresive.

Anonymous a publicat mai multe videoclipuri în care condamnă politica americană privind războaiele desfăşurate. În videoclipul de mai jos, Anonymous avertizează despre pregătirile pe care Pentagonul (Ministerul SUA al Apărării) le face, pentru declanşarea celui de-al treilea război mondial. Şi asta pentru că hackerii Anonymous au pătruns în serverele Pentagonului, având de acolo o serie de informaţii preţioase privind aceste pregătiri.

Problema e că Pentagonul nu se pregăteşte pentru cel de-al treilea război mondial cu armele clasice, ci noile arme ale secolului 21, ca „inteligenţa artificială” şi „armele inteligente”. Acest lucru ar duce la o devastare fără precedent, oamenii neputând ţine pasul cu aceste noi instrumente ale morţii. Mașinile și roboții sunt deja introduse în sistemele militare; aceste mecanisme îi depăşesc cu mult pe oameni în ceea ce privește viteza de luare a deciziilor. Aşadar, în cel de-al treilea război mondial, o să vedem implicarea multor roboţi şi maşinării inteligente, ne avertizează Anonymous!


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu