Angelina Jolie recunoaşte într-un videoclip secret că a participat la un ritual satanic Illuminati! Încă o dovadă că Hollywood-ul este vândut ocultiştilor…

16.362 vizualizari

angelina-jolie-illuminatiBrad Pitt și Angelina Jolie au fost cândva consideraţi ca unul dintre cele mai stabile și mai fericite cupluri de la Hollywood, iar ambii soţi s-au străduit din răsputeri să păstreze imaginea că sunt filantropi, sofisticaţi şi iubitori de copii. Însă, de circa 2 săptămâni, lumea a aflat şocată că cei doi vor divorţa şi au început astfel a se demoniza în mod reciproc.

Publicul a fost uimit de afirmațiile făcute împotriva lui Brad Pitt, care a fost acuzat că ar fi consumat în mod exagerat alcool, s-ar fi drogat şi ar fi fost violent în familie. Acuzaţii grave, dar totuşi nimic neobişnuit în societatea de astăzi, unde alcoolul, drogurile şi violenţa fac, din păcate, din ce în ce mai mult „legea”. Însă, Angelina Jolie nu este şi ea o sfântă. Înainte de depunerea actelor de divorţ, un filmuleţ s-a scurs pe YouTube, în care o arată pe Angelina Jolie la vârsta de 23 de ani spunând că a participat la un ritual satanic Illuminati, pentru a deveni membru al acestei organizaţii malefice.

Angelina Jolie mărturiseşte acest lucru, fără a şti că ea este filmată. Iată ce ne spune ea:

„Aş fi filmat ritualul, pentru a încuraja şi alte celebrităţi (…) Dar mulţi oameni înţeleg greşit ritualul, comparându-l cu o tortură se*xuală. Şi ei cred că e ceva superficial. Iar eu trebuie să le explic oamenilor că trebuie să fii legat, pentru a nu te mişca… Altfel, te vei împotrivi”.

Angelina Jolie descrie ritualul celebrităţilor pentru a fi primiţi în Illuminati şi susţine că nu e acelaşi lucru cu tortura se*xuală. În timpul ritualului Illuminati, o persoană este legată, sodomizată şi torturată de alţi membri, aşa cum puteţi vedea din fotografia groaznică de mai jos. Uneori, durerea este atât de intensă, încât mulţi participanţi renunţă. De fapt, totul se transformă într-un veritabil ritual satanic.

ritual-satanic-illuminati

Iată ce mai declară Angelina Jolie (repet, fără să ştie că este filmată):

„Vei fi capabil să te vindeci, după ce eşti chinuit. Acest ritual vinde dintr-un loc extrem de real, iadul”. Aici, actriţa explică faptul că obiectele satanice folosite în ceremonie nu sunt unele superficiale, ci sunt spirite întunecate reale, care creează o legătură dintre om şi satana.

Mulţi membri primesc tatuaje în timpul ritualului, pentru ca şi mai mult sânge să fie sacrificat satanei: „Ca şi tatuajele pe care le-am primit după ritual. Era o perioadă în care îmi plăcea – „Ooo… am tatuaje (…) Totul provine dintr-un loc real.”

tatuaj-angelina-jolie

Unele dintre ritualuri sunt filmate şi oferite membrilor cu rang înalt ale Illuminati pentru a fi urmărite. Angelina le arată prietenilor ei una din aceste înregistrări (se poate vedea în videoclipul de la finalul articolului). Apoi, Angelina şi prietenii ei vorbesc puţin despre ritual: despre mameloane, despre ceară de lumânare etc.

Mulţi o să creadă că Angelina Jolie vorbeşte despre un simplu ritual se*xual (un fel de orgie se*xuală), ce nu are legătură cu Illuminati. Dar, totuşi, actriţa spune, uitându-se pe înregistrarea video împreună cu prietenii ei: „Şarpele meu (…) am încercat să-l ucid”. Un şarpe într-o simplă orgie se*xuală, fără legătură cu ocultismul!? „No way”! Şarpele este un străvechi simbol ocult; sacrificiile de animale nu sunt rare în aceste ritualuri satanice. Iar Illuminati mai este cunoscut ca şi „Frăţia şarpelui”.

Concluzia finală: Angelina Jolie, fără să ştie că este filmată, mărturiseşte în faţa prietenilor ei că a luat parte la un sacrificiu Illuminati. Ceea ce n-ar fi exclus, ţinând seama de faptul că mare parte din Hollywood face jocurile Illuminati (vedeţi articolul meu din 2011: Un fost critic de film confirmă că marile producţii hollywoodiene sunt creaţia organizaţiei malefice Illuminati).

angelina-jolie-illuminati-1