Site de secrete, stiinta si metafizica

Am dovada că Biserica Catolică e sub influenţa Illuminati! Într-o Biblie catolică din 1884, apare simbolul ochiului al organizaţiei malefice Illuminati!

30 29

Doamna Daniela locuieşte în SUA şi este una din cititoarele fidele ale acestui site. Domnia sa a primit în dar de la soţul ei o Biblie catolică veche din 1884, şi a descoperit în cadrul ei ceva foarte interesant. Mulţumesc pe această cale doamnei Daniela pentru amabilitatea de a-mi pune la dispoziţie câteva fotografii cu această Biblie.

Domnia sa nu e de religie catolică, dar i s-a părut interesant să răsfoiască prin paginile acestei Biblii, găsind tot felul de fire de păr, flori presate, aur topit. Această versiune conţine nu doar Vechiul şi Noul Testament, dar şi un dicţionar biblic, un tabel cronologic cu diferite date, portretele papilor, arhiepiscopilor şi episcopilor, o istorie a patriarhilor, dar şi o nouă hartă a Palestinei.

Titlul acestei Bibliei este următorul (am să precizez doar începutul, întrucât el este extraordinar de mare): “Sfânta Biblie, conţinând toate scripturile canonice, conform Conciliului de la Trent, tradusă din Biblia Vulgata şi comparată cu ediţiile în limbile greacă, ebraică, precum şi în alte limbi”. Ea a fost publicată de Editurile Giffen Bros. şi Rockford Publishing Co. (din Rockford, Illinois, SUA) şi a  primit binecuvântarea întregii Biserici Catolice din SUA. Astfel, această Biblie a fost aprobată de o mulţime de arhiepiscopi americani catolici, dintre care amintim cardinalul McCloskey, arhiepiscop de New York, precum şi de arhiepiscopii de Detroit, New Orleans, Cincinnati, Brooklyn etc.

Ce a găsit, însă, doamna Daniela pe una din coperţile Bibliei? Şi surpriza a fost destul de mare… Nimic altceva decât celebrul simbol Illuminati, ochiul în triunghi, înconjurat de raze de Soare! Ce caută acest simbol Illuminati, malefica organizaţie francmasonică, într-o carte sfântă a catolicilor, Biblia!? Asta deşi, oficial, Biserica Catolică s-a delimitat de francmasonerie încă din 1766, prin celebra enciclică “Christianae Republicae” a papei Clement al XIII-lea (vezi articolul acesta: https://www.lovendal.ro/wp52/papa-clement-al-xiii-lea-avertiza-inca-din-1766-de-maleficitatea-francmasoneriei-ce-vrea-sa-distruga-societatea-actuala-si-sa-ne-controleze-total/). Atunci, papa spunea, printre altele despre francmasonerie (şi, aici, intră şi Illuminati, care face faţă din francmasonerie): “Ei sunt ticăloşi în activitatea lor. Stând ascunşi în întuneric, ei aruncă cu tolba de săgeţi în cei drepţi. Ei nu şi-au stăpânit minţile lor profane în a huli tot ce este divin şi sfânt (…) De la bun început, ei s-au împotrivit lui Dumnezeu. Ei îl neagă pe Dumnezeu, nu pentru că ar fi proşti, ci datorită voinţei lor malefice (…)”

Acum…stau şi mă gândesc dacă nu cumva Biserica Catolică din SUA a fost prima contaminată de virusul Illuminati, ţinând cont de faptul că SUA a fost şi va rămâne statul cel mai contaminat de francmasonerie, Illuminati şi alte organizaţii oculte.
Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie