Am dezlegat misterul avionului egiptean dispărut în Marea Mediterană! Acesta a fost, cel mai probabil, lovit de fragmentele unui mare meteorit ce a explodat în atmosfera Pământului…

4.439 vizualizari

EgyptAir meteoritAm vorbit în articolul de ieri despre dispariţia avionului egiptean în Marea Mediterană – Misterul dispariţiei avionului egiptean, cu 66 de membri la bord! Nu departe de locul dispariţiei, se desfăşoară zilele acestea un exerciţiu militar comun, condus de Marina SUA… – de posibilitatea ca acest avion să fi fost lovit din greşeală în timpul exerciţiului militar organizat în Marea Mediterană de o coaliţie internaţională condusă de Marina SUA.

În acest articol, vin cu o altă ipoteză a dispariţiei (şi, probabil, a prăbuşirii acestui avion), şi anume faptul că aeronava EgyptAir a fost probabil lovită de fragmentele unui mare meteorit care a întâlnit amosfera Pământului pe 17 mai 2016, în zona Americii de Nord, şi apoi s-a despărţit în bucăţi ce au înconjurat orbita Pământului şi care, probabil, s-au ciocnit de avionul egiptean.

Într-un articol de pe 17 mai 2016, publicat pe mediafax.ro, se arată cum se observă pe o cameră de securitate din SUA o lumină orbitoare. Citez din articol: „O cameră de luat vederi a poliţiei a surprins intrarea unui meteorit în atmosfera terestră, în statul american Maine, informează ABC News. Intrarea meteoritului în atmosferă este surprinsă foarte clar de camera de luat vederi a unei maşini a poliţiei rutiere. Poliţia a primit 240 de apeluri telefonice care anunţau observarea fenomenului astronomic. Societatea americană pentru Studierea Meteoriţilor a confirmat că fenomenul a fost vizibil în statele Maine, Vermont, New Hampshire, Massachusetts, Rhode Island, Connecticut, New York, New Jersey şi Pennsylvania”.

Acest meteorit, ce a pătruns deasupra Americii de Nord, avea o viteză enormă de 67.000 de km/h. După ce a explodat în atmosfera Pământului, unele bucăţi din meteorit au ajuns în traiectoria orbitală înaltă a Pământului, pentru a cădea din nou pe Terra, 24 de ore mai târziu, pe 18 mai 2016, provocând din nou „explozii” de lumină în America de Sud.

La 48 de ore după explozie, zborul 804 al lui EgyptAir e posibil să fi intrat în raza de acţiune a mai multor fragmente de meteorit, avionul fiind lovit de un asemenea fragment mortal.