Orgoni Crystal

Alertă în Europa: 15.000 de zboruri au întârziere! Oficialii spun că e vorba de o “defecţiune tehnică”, dar ar putea fi alte cauze misterioase…


 

O “defecţiune tehnică” ar putea provoca întârzieri pentru circa jumătate din cele aproape 30.000 de zboruri programate marţi în spaţiul aerian european, a comunicat Eurocontrol, organizaţia europeană pentru siguranţa navigaţiei aeriene. ‘Astăzi, 29.500 de zboruri erau aşteptate în reţeaua europeană. Aproximativ jumătate dintre ele ar putea înregistra o întârziere din cauza unei pene a sistemului’, a precizat Eurocontrol, într-un comunicat citat de AFP. Eurocontrol semnalase puţin mai devreme o “defecţiune a sistemului ameliorat de gestiune tactică a fluxurilor”, denumit ETFMS, conform Agerpres.

Eurocontrol nu a dat detalii despre defecţiunea tehnică ce a provocat aceste perturbări, însă o purtătoare de cuvânt a declarat pentru AFP că este vorba despre o problemă neobişnuită. Mai multe aeroporturi europene au început să semnaleze în cursul după-amiezii perturbări în activitate.

P.S. Bun… asta e ştirea. Acum, trebuie să ne întrebăm: oare se ascunde ceva în spatele “defecţiunii tehnice”? E vorba doar de o “problemă neobişnuită”? Întotdeauna trebuie să ne gândim şi la explicaţii alternative, şi asta pentru că se ştie că, uneori, oficialităţile ascund adevărul “pentru a proteja populaţia” sau pentru că e vorba de un “secret de stat”. Aşadar, putem avea următoarele explicaţii pentru “defecţiunea tehnică”:

* act de terorism;
* exerciţiu militar secret NATO;
* apropierea unui corp ceresc necunoscut de Pământ;
* o perturbare din cauza unor activităţi extraterestre.

Mai aveţi şi alte idei?


 

 
Orgoni Crystal

 

Articole inrudite


 
loading...