Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Alertă de război! Coreea de Nord şi-a scos din baze 50 de submarine, iar acum ele nu mai pot fi localizate! Ce se întâmplă!?

168

submarine Coreea de NordIată că pe scena internaţională se întâmplă din nou ceva care ne duce cu gândul că se pregăteşte un război sau un conflict. Toată problema e că nu ştim dacă acesta va fi pe scară locală, regională sau, ferească Dumnezeu, mondială.

Citez de pe site-ul youngcons.com, ştirea apărând pe 23 august 2015:

“Zeci de submarine nord-coreene şi-au părăsit bazele de pe coastele de vest şi de est ale ţării şi nu mai pot fi localizate deloc. În Coreea de Sud s-a crescut gradul de supraveghere militară, pentru a le localiza. E vorba de 70% din flota de submarine ale Coreii de Nord, care numără 70 de bucăţi. Aceasta este cea mai mare desfăşurare de la sfârşitul războiului coreean.

Surse militare au precizat că e vorba de o desfăşurare de 10 ori mai mare decât nivelul obişnuit. Acest lucru ar putea constitui o provocare militară din partea Coreeii de Nord.”

P.S. Nu-mi vine a crede că SUA, cel mai mare duşman al Coreeii de Nord, nu a reuşit până acum să localizeze nişte submarine. Că doar Armata Americană deţină tehnologii avansate de sute de miliarde de dolari, prin care se poate localiza chiar şi un vârf de ac în deşert! Nu cred că 50 de submarine pur şi simplu au dispărut prin mare şi nimeni nu ştie pe unde sunt!

Pe de altă parte, e interesant faptul că aceste manevre militare (dacă sunt adevărate şi nu reprezintă doar o intoxicare de presă) sunt realizate când China, marele vecin al Coreeii de Nord, şi singurul ei susţinător din zonă, are atâtea probleme financiare, ca de exemplu căderea burselor. E ca şi cum totul ar fi o diversiune…

Orgoni Crystal