Alarmant! Ruşii îşi creează o bancă de date cu toate fiinţele de pe planetă, un fel de Arcă a lui Noe! Ca şi cum s-ar pregăti în viitorul apropiat la o Apocalipsă… Ce ni se ascunde!?

6.451 vizualizari

arca moderna a lui NoeŞtirea de pe dailymail.com şi preluată de gandul.info ar trebui să ne îngrijoreze pe toţi decât orice altă ştire alarmantă despre apocalipsă:

Cercetătorii de la Universitatea de Stat din Moscova vor să congeleze fragmente de ADN prelevate din toate vieţuitoarelor care trăiesc sau au trăit pe Terra, informează dailymail.co.uk. Universitatea rusă a primit cea mai mare finanţare din partea autorităţilor centrale pentru instituţiile de învăţământ superior, cu scopul de a demara acest proiect de amploare, care va fi finalizat în 2018 şi se va desfăşura într-un complex ştiinţific amenajat pe o suprafaţă totală de 430 kilometri pătraţi.

Savanţii ruşi, care au primit o finanţare de 1 miliard de ruble (12,6 milioane de dolari), intenţionează să conceleze prin criogenie – şi apoi să le depoziteze – diverse celule care sunt capabile să se reproducă. Viktor Sadivnichy, rectorul universităţii, a asemănat acest proiect ştiinţific uriaş cu o „Arcă a lui Noe” din zilele noastre.

„Proiectul implică amenajarea unui spaţiu de depozitare – o bancă de date în care sunt stocate fragmente de ADN ale tuturor fiinţelor care trăiesc pe Pământ, dar nu doar ale celor care trăiesc, ci şi ale celor care au dispărut”, a declarat oficialul rus pentru postul de televiziune RT. „Proiectul va conţine şi sisteme informatice. Dacă va fi finalizat, el va reprezenta un salt uriaş în istoria Rusiei, care va deveni prima naţiune din lume care realizează un fel de Arcă a lui Noe actuală”, a adăugat el.

P.S. De ce spun că ştirea e îngrijorătoare? Pentru că astfel se confirmă faptul că şi ruşii ştiu că în viitorul apropiat se va întâmpla ceva urât pentru omenire şi atunci s-a hotărât crearea unei bănci de date a tuturor fiinţelor de pe Pământ. Nu vedeţi că se repetă scenariul ca pe timpul lui Noe? Probabil că acelaşi lucru s-a întâmplat şi în acele timpuri biblice (bancă de date de ADN), dar Biblia a explicat-o mai metaforic. De ce s-a creat acea bancă de date pe timpul lui Noe? Pentru că se ştia că vine potopul lui Noe, care va distruge aproape toată omenirea şi vor dispărea toate fiinţele!

Mai ţineţi minte articolul din octombrie 2014? Conspiraţia depozitului apocaliptic de seminţe de la Svalbard, în apropiere de Oceanul Arctic. De ce au investit acolo Bill Gates şi Rockefeller sume uriaşe? Se pregătesc de o catastrofă a omenirii?Atunci mă întrebam de ce Oculta Mondială investeşte sume uriaşe într-un depozit de seminţe din apropierea Oceanului Arctic. Răspunsul e simplu: Oculta ştie că vine Apocalipsa şi vrea ca ea şi elita lumii să se protejeze într-un viitor post-apocaliptic (doar pentru asta şi-au construit buncăre subterane, nu?). Citez din articolul de atunci:

„Dar, întrebarea principală care se pune este următoarea: de ce e nevoie ca diversitatea culturilor să fie conservată? Ce viitor sumbru prevăd omenirii Gates & asociaţii săi Illuminati, astfel încât să fie pusă în pericol disponibilitatea curentă de seminţe, care se găsesc deja în multe bănci de seminţe din întreaga lume? (…) Ar putea avea loc oare acelaşi scenariu ca în romanul SF al lui Michael Crichton, “Andromeda Strain”, în care o boală mortală de origine extraterestră provoacă dispariţia speciei umane? Depozitul de la Svalbard vrea să asigure viitorul omenirii post-apocaliptic?”

Întrebarea care se pune e când va avea loc adevărata apocalipsă…