Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Ahriman sau Satana se poate încarna în computerele noastre! Dezvoltarea noastră tehnologică din secolele XIX-XX are legătură cu această fiinţă malefică…

184

computer AhrimanO fiinţă “spirituală” extrem de puternică, numită Ahriman (sau “Satana”) se va încarna într-un trup uman. Conform unor tradiţii ezoterice, acest Ahriman face parte dintr-o suită de alte fiinţe “spirituale” malefice, ca Lucifer şi Sorat. Ahriman este “inspiratorul” ştiinţei materialiste şi comerţului şi pune mâna pe cultura noastră modernă prin forţele întunericului. Ahriman se poate “încarna” din punct de vedere macrocosmic în computerele noastre.

O teorie extrem de interesantă a lui David Black interpretează tehnologizarea exponenţială a civilizaţiei noastre nu doar ca o influenţă ahrimanică, ci ca o “încarnare macrosmică” a lui Ahriman. Black crede că evoluţia computerului poate fi o reflectare a evenimentelor spirituale din “lumea de dincolo”.

De exemplu, în anii 1840, atunci când secta “Martorii lui Iehova” a renunţat la transfuzia de sânge uman, cu gândul la Ahriman, s-a dezvoltat algebra booleană. În 1879, atunci când Edison a inventat lumina electrică, ezotericii spuneau că electricitatea reprezintă “lumina ahrimanică”; curios sau nu, tot în 1879 s-a născut marele dictator Stalin, care poate fi considerat un fel de “mică încarnare a lui Ahriman”.

“Venirea lui Hristos” pe nori, aşteptată la începutul anilor 30, a fost reflectată pe Pământ în publicarea “teoriei nedesăvârşirii” a lui Godel care demonstra faptul că o maşină care să gândească cu adevărat este imposibil de realizat, dar acest lucru a dus la dezvoltarea “teoriei revenirii”, esenţială pentru concepte ca “inteligenţa artificială” sau “viaţa artificială”.

Tot în 1930 a fost descoperită întâmplător şi planeta Pluto, care poartă numele zeului lumii subterane. Descoperirea “planetei acestui zeu malefic” a dus la dezlănţuirea unor puteri ale iadului pe Pământ: tranziţiile de mai târziu ale planetelor Saturn şi Uranus peste poziţia lui Pluto a marcat evenimente tragice pe Pământ: explozia bombelor atomice de la Hiroshima şi Nagasaki, dar şi explozia primei bombe cu hidrogen.

Aşa cum se cunoaşte, dezvoltarea exponenţială a computerelor electronice s-a datorat şi ca urmare a descoperirii “efectului Josephson”, care permite construcţia semiconductorilor din materiale superconductoare. Astfel, circuitele electrice pot opera fără “căldura luciferică”, iar Ahriman, al cărui natură este una de “gheaţă”, poate pătrunde complet în dispozitivele electrice.

Odată ce computerele devin din ce în ce mai comune, fiinţele ahrimanice se pot încarna în ele, din moment ce nicio energie fizică nu este consumată în circuitul superconductor. Astfel, spiritele ahrimanice pot locui nestigherite în maşinile noastre artificiale…

P.S. Aceasta e doar o teorie. Nu aruncaţi cu pietre în mine, ci în autorul ei, David Black.

Orgoni Crystal