Afişe şi reprezentări oculte, marca Illuminati, la festivalul „Untold” de la Cluj-Napoca! Cum se manipulează astfel subconştientul participanţilor?

9.751 vizualizari

untold-festival-2016Categoric că trăim vremuri grele, iar principalii responsabili pentru ceea ce ni se întâmplă sunt cei din Oculta Mondială. Ei au promovat în mod intenţionat „Codex alimentarius”, prin care au introdus în alimentele pe care le consumăm tot felul de chimicale, astfel încât să devenim bolnavi permanent, captivi faţă de mafia medicalo-farmaceutică. Ei ne împroaşcă zilnic chemtrails, astfel încât aluminiul şi mercurul din aceste chemtrails să ne afecteze creierele. Tot ei ne manipulează, prin mass-media oficială controlată de ei, cu ştiri false, pentru a trăi tot timpul într-o stare de stres, lipsită de linişte. Şi au făcut împotriva noastră multe altele…

Pe de altă parte, cei din Oculta Mondială sunt legaţi de ocultism şi satanism. Ţin foarte mult la simboluri şi numerologie şi nu întâmplător am arătat cum unele din atentate teroriste au avut loc în anumite date în care energiile malefice acţionează cel mai bine, conform ocultiştilor. De exemplu, nu întâmplător atentatele 9/11 de la New York au avut loc pe 11 septembrie 2001, numărul „11” fiind considerat de către satanişti ca fiind unul malefic, în care se deschid anumite porţi spre dimensiuni necunoscute, oculte. De fapt, prin aceste atentate teroriste (se ştie că teroriştii sunt manevraţi din umbră tot de către cei din Oculta Mondială) sunt realizate anumite sacrificii satanice, iar cei din Ocultă au nevoie de aceste sacrificii.

De asemenea, Oculta Mondială acţionează foarte mult şi prin intermediul simbolurilor pe care le consideră ca fiind „sacre” pentru ei. S-a făcut mare tam-tam cu simbolul Illuminati, cel al ochiului în piramidă, care a fost furat de la creştinism şi apoi transformat. Dar mai sunt şi alte simboluri malefice de care se folosesc cei de la Oculta Mondială. Iar acestea, din păcate, le putem găsi şi la mult mediatizatul festival muzical Untold, ce are loc zilele acestea (4-7 august 2016) la Cluj-Napoca.

Anul trecut, în 2015, pe afişul „Untold” se putea vedea un balaur cu 4 capete, ce se afla deasupra lui Cluj Arena, locul unde se desfăşoară festivalul Untold. E ca şi cum ar spune: „o entitate malefică vă veghează pe toţi cei participanţi la festival”. Priviţi apoi şi Luna care este imensă, neaşteptat de mare; Luna, precum se ştie, este astrul preferat al ocultiştilor, sataniştilor şi vrăjitoarelor.

untold 2015

În anul acesta, afişul festivalului a fost schimbat, dar se păstrează aceleaşi elemente de ocultism. Astfel, cu spatele se află un vrăjitor (magician) care face o incantaţie într-o oglindă magică… o incantaţie pentru atragerea spiritelor rele. În acelaşi afiş apare, într-un colţ, aceeaşi Lună, element de nelipsit dintr-o acţiune vrăjitorească.

afis-untold-festival-2016-2

Ţinând cont de muzica ascultată acolo, de simboluri, de vibraţiile create, pot spune fără greş că ceea ce se întâmplă la „Untold Festival” este (dincolo de muzică) un ceremonial de deschidere a unor portaluri interdimensionale pentru a aduce în lumea noastră fiinţe nedorite.

Interesant e faptul că unul dintre participanţii la acest festival, DJ Armin van Buuren, foloseşte în concertele şi posterele sale tot simbolismul Illuminati, începând de la piramidă, echerul şi terminând cu ochiul lui Horus (citiţi mai multe în articolul acesta pe care l-am scris în urmă cu 2 ani: Celebrul DJ olandez, Armin van Buuren, promovează şi el simbolismul Illuminati! Şi muzica trance ne manipulează subconştientul, introducându-ne idei oculte!)

Pentru că ştiu că acest articol o să stârnească multe controverse, vreau să fiu bine înţeles şi să pun capăt interpretărilor unora, răspunzând dinainte la aspectele ridicate la ceea ce am scris.

Întrebare: Vrei să spui că „Untold Festival” e un festival satanist, organizat de Oculta Mondială?

Răspuns: Aşa s-ar putea deduce la prima vedere, dar… Aşa cum am mai spus şi alte dăţi, nu toţi conducătorii şi oamenii influenţi de pe această planetă sunt vânduţi Ocultei Mondiale. Din păcate, Oculta şi-a infiltrat oameni peste tot, care acţionează subversiv. Sunt sigur că festivalul a fost organizat şi gândit iniţial cu bune intenţii, dar „şi-a vârât şi dracul coada”, ca să spun aşa. De asemenea, e posibil ca toţi oamenii care au organizat festivalul să fie cu bune intenţii, dar au fost influenţaţi în subconştient ca prin simbolurile create şi atmosferă, totul să se transforme într-un ritual ocult. Se ştie că există în luema serviciilor secrete nenumărate programe de influenţare la distanţă a minţii cuiva.

Replică: Vorbeşti prostii ca întotdeauna, Lovendal. Faptul că apar nişte simboluri cu balauri, Lună sau oglindă, nu înseamnă că „Untold Festival” ar avea de-a face cu Oculta Mondială.

Răspuns: Desigur, totul e o ipoteză, însă eu am învăţat până acum să nu cred în coincidenţe. De multe ori, la marile festivaluri sau concursuri apar tot felul de simboluri oculte de genul acesta. Dacă afişul din 2015 îl putem considera ca o alegere nefericită, ca o coincidenţă (cel cu balaurul cu 4 capete), cum rămâne cu afişul din 2016, ce pare să continue linia începută în 2015? O să vedem afişul din 2017, dar pun pariu că va rămâne tot în domeniul ocultismului. De ce nu s-au putut alege nişte simboluri mai paşnice, ca de exemplu porumbelul, simbol al păcii şi unirii între naţiuni? Sau, dacă se voia ceva mai „hard”, mai electrizant, de ce nu lupul, care e şi vechi simbol dacic?

Replică: Lovendale, tot ce spui e OK, dar nu toată lumea se uită la afişe…

Răspuns: Am văzut o secvenţă la televizor, filmată la începutul festivalului, în care se spunea pe scena principală o poveste despre vrăjitorul şi oglinda magică din afiş.

Replică: Bun, şi care e ideea acestui articol? Ce legătură au aceste simboluri cu muzica? Cu ce-i ajută pe cei din Oculta Mondială?

Răspuns: Nu degeaba celebrul cântăreţ Jimmy Hendrix spunea în revista “Life Magazine” în octombrie 1969 următoarele: “Muzica creează starea de spirit pentru că este ea însăși. Oamenii se pot hipnotiza prin muzică, şi, când ei se află în punctul cel mai slab, puteți să le spuneţi orice în subconștient”. Adică, dacă ni se bagă în cap faptul că simbolurile Illuminati (Ocultei Mondiale) sunt bune, că tot ceea ce este ocult este bun, atunci vom ajunge într-o bună zi să credem în aceste concepte.