„Adevărul” despre cei din familia regală britanică: sunt ei „extratereştri care îşi schimbă forma”? Aşa ar fi crezut prinţesa Diana, dar şi o celebră actriţă de la Hollywood…

10.292 vizualizari

Atunci când un monarh al Regatului Unit al Marii Britanii este încoronat, el trebuie să îndeplinească o serie de ritualuri înainte de a fi uns de Arhiepiscopul de Canterbury. După încoronare, regele sau regina își asumă o poziție incredibil de puternică. Nu numai că devine șeful Marii Britanii, Irlandei de Nord și Commonwealth-ului, dar și şeful Bisericii Angliei.

Numai că există ceva sinistru în legătură cu familia regală britanică. Un prieten apropiat de regretata prinţesă Diana, care a preferat să rămână anonim, a vorbit despre poveştile pe care Diana le-a mărturisit în secret. Prințesa nu a vorbit niciodată în mod public despre aceste lucruri, pentru că se temea, cu bună-credință, că ar fi ridiculizată. Astfel, Diana i-a numit pe cei din familia regală Windsor drept „șopârle” și „reptile”, pentru că ei nu erau cu adevărat oameni. Şi nu vorbea deloc metaforic. Diana i-ar fi mărturisit prietenului ei apropiat că familia regală era alcătuită din „șopârle deghizate sub formă de oameni”, fiind profund implicată în Illuminati. Prințesa Diana ar fi asistat cum regina Angliei a participat activ în ritualuri de sacrificiu și a vorbit deschis despre ceilalți membri Illuminati.

Diana ar mai fi susținut, de asemenea, că familia regală avea o afinitate deosebită față de Scoția, şi nu datorită peisajului ei frumos, așa cum s-ar credea, ci pentru că Scoția era locul unei intrări în interiorul Pământului, unde ar trăi mai mulţi reptilieni. Acest lucru explică de ce regina era neobișnuit de neliniștită de rezultatele campaniei de referendum pentru independența scoțiană.

În videoclipul de mai jos, celebrul conspiraţionist Alex Jones începe să vorbească despre planul globaliştilor si ce va însemna pentru lume dacă ei vor reuşi. Undeva pe la minutul 5:25, Alex Jones vorbește despre afirmația actriţei Helen Mirren că familia regală britanică e alcătuită din extratereștri. Ea nu a spus clar cuvântul „șopârle” sau „reptilieni”; actriţa Helen Mirren descrie familia regală ca fiind formată din „aliens”. Desigur, în limba engleză, „aliens” are două sensuri: „străini” şi „extratereştri”. Mulţi o să spună că Helen Mirren, o actriţă celebră la Hollywood şi care cunoaşte multe, cu siguranţă, se referea la faptul că cei din familia regală s-ar fi îndepărtat de proprii cetăţeni, fiind nişte străini, dar dacă ea chiar a vorbit în sensul al doilea, cel de „extratereştri”? Putem face nişte legături cu spusele neconfirmate ale prinţesei Diana?

În iulie 2016, publicam un articol Casa regală britanică a publicat pe site-ul propriu, din greşeală, un comunicat prin care recunoaşte că regina Elisabeta a II-a nu este o fiinţă umană! Apoi, totul a fost şters în grabă… Care e adevărul!? în care arătam cum un document intern a fost publicat pentru scurt timp pe site-ul oficial al Casei Regale Britanice, www.royal.co.uk, în care s-ar recunoaşte că regina Elisabeta a Marii Britanii este o fiinţă reptiliană care îşi schimbă forma: „Deşi ea s-ar putea să nu fie o fiinţă umană, totuşi ea este un lider şi monarh devotat, şi crede că supuşii ei o vor accepta pe ea şi pe familia ei aşa cum este”.