Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Acuzaţii-bombă: Şeful Serviciilor Naţionale de Informaţii Americane ar fi declarat postului CBS News că Iranul, China şi Rusia au intervenit în alegerile prezidenţiale americane din noiembrie 2020

  •  
  •  
  •  
  •  

blankAlegerile prezidenţiale americane din noiembrie 2020 au fost poate cele mai controversate din istoria Statelor Unite. Niciodată procesul electoral din această ţară nu a fost atât de contestat. Iar marea majoritate a contestaţiilor au venit din partea pierzătorului acestor alegeri, (încă) actualul preşedinte Donald Trump, care din ianuarie 2021 va fi nevoit să cedeze postul de preşedinte democratului Joe Biden. Tabăra democrată a fost acuzată de Trump că a falsificat voturi în favoarea lui Biden şi, pentru aceasta, s-a folosit de sprijin extern, venit în special din China şi Iran.

Să fie vorba doar acuzaţii nefondate? Nu chiar aşa… Pentru că, potrivit directorului Serviciilor Naţionale de Informaţii Americane, John Ratcliffe, ce coordonează 17 servicii de informaţii din SUA şi care are acces cele mai mari secrete ale guvernului american, acesta a declarat reporterului CBS News că a existat o intervenție externă din partea Chinei, Iranului și Rusiei în luna noiembrie a acestui an, anticipându-se un raport public cu privire la aceste constatări în ianuarie 2021.

Iată mai exact ce s-a declarat într-o emisiune TV la CBS News:

Reporter CBS: Ce a spus Ratcliffe despre fraudă și ingerințele electorale?

Catherine Herridge: Directorul Ratcliffe conduce cele 17 agenții de informații și are acces la cele mai clasificate informații deținute de guvernul SUA. Și el a declarat pentru CBS News că a existat o intervenție externă din partea Chinei, Iranului și Rusiei în noiembrie a acestui an și anticipează un raport public cu privire la aceste constatări în ianuarie 2021.

Într-un articol viitor, voi reveni cu noi informaţii despre posibila imixtiune a Chinei în procesul electoral din SUA.


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu